Ben 244f alırdım heralde hocam.Sizce hangisini almalıyım AOC 24G4HA hakkında bir çok kişi bu ürünü önceki AOC ürünü arızalı çıkınca garantiden almış sanırım
Yorumunuz için teşekkürler pivot ne kadar öncemli bilmiyorum şuan bu alacağım ekranı laptop ile kullanacağım ilerde kasa toplarsamda ikinci ekran olarak kullanacağımBen 244f alırdım heralde hocam.
Panel olarak msi model daha iyi ama aoc ninde pivot olması ve dahili hoparlorünün olması güzel bir ekstra.Sizce hangisini almalıyım AOC 24G4HA hakkında bir çok kişi bu ürünü önceki AOC ürünü arızalı çıkınca garantiden almış sanırım
Teşekkürler hocam MSI 244F alacağımPanel olarak msi model daha iyi ama aoc ninde pivot olması ve dahili hoparlorünün olması güzel bir ekstra.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pivot ama ayakları o kadar kötü ki pivot olmasının bir önemi kalmıyo benim gözümde. Her zaman paneli daha iyi olan alınır ya MSI 244F ten devam hocam
Hocam bütçe 8 bine çıktı sizce daha iyi seçenekler var mı 24 inç için fps hikayeli oyun karışık oynuyorumPanel olarak msi model daha iyi ama aoc ninde pivot olması ve dahili hoparlorünün olması güzel bir ekstra.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pivot ama ayakları o kadar kötü ki pivot olmasının bir önemi kalmıyo benim gözümde. Her zaman paneli daha iyi olan alınır ya MSI 244F ten devam hocam
Hocam bütçe 8 bine çıktı sizce daha iyi seçenekler var mı 24 inç için fps hikayeli oyun karışık oynuyorum
hepsiburadada 6 taksit var kullanıcaksan https://www.hepsiburada.com/aoc-25g...d-monitor-p-HBCV000098AKUF?magaza=HepsiburadaHocam bütçe 8 bine çıktı sizce daha iyi seçenekler var mı 24 inç için fps hikayeli oyun karışık oynuyorum
Hocam GIGABYTE G25F2A ile ekran bakımından hangisi daha iyiMesaj otomatik olarak birleştirildi:
hepsiburadada 6 taksit var kullanıcaksan https://www.hepsiburada.com/aoc-25g...d-monitor-p-HBCV000098AKUF?magaza=Hepsiburada
Hocam GIGABYTE G25F2A ile ekran bakımından hangisi daha iyi
Pivot yok![]()
MSI MAG 244F 23.8" 1920x1080 (FHD) RAPID IPS FLAT 200Hz 0.5Ms FreeSync Premium Gaming Monitör - incehesap.com
MSI MAG 244F 23.8" 1920x1080 (FHD) RAPID IPS FLAT 200Hz 0.5Ms FreeSync Premium Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Alabilirsin .
Bence aoc daha iyi. Hemde 300 hz fps için daha iyi.Hocam GIGABYTE G25F2A ile ekran bakımından hangisi daha iyi
Yani düzenli olarak kuzenlerimle valorant oynuyoruz ama bu alacağım ekran ilerde kuracağım 5070 + ekran kartlı kasamın 2. Monitörü olacakİkisi arasından 244F hocam. Ben olsam KTC H25T7 alır yanına da NB F80 çekerdim ama MSI da iyidir. Ayrıca sürekli FPS oynayan birisi değilseniz 200 Hz üzeri monitör almaya gerek yok.