AOC 24G4HA VS MAG 244F

eyuso

80+
Reaksiyon skoru
2
Sizce hangisini almalıyım AOC 24G4HA hakkında bir çok kişi bu ürünü önceki AOC ürünü arızalı çıkınca garantiden almış sanırım

Ben 244f alırdım heralde hocam.
Yorumunuz için teşekkürler pivot ne kadar öncemli bilmiyorum şuan bu alacağım ekranı laptop ile kullanacağım ilerde kasa toplarsamda ikinci ekran olarak kullanacağım

Sizce hangisini almalıyım AOC 24G4HA hakkında bir çok kişi bu ürünü önceki AOC ürünü arızalı çıkınca garantiden almış sanırım
Panel olarak msi model daha iyi ama aoc ninde pivot olması ve dahili hoparlorünün olması güzel bir ekstra.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pivot ama ayakları o kadar kötü ki pivot olmasının bir önemi kalmıyo benim gözümde. Her zaman paneli daha iyi olan alınır ya MSI 244F ten devam hocam

Panel olarak msi model daha iyi ama aoc ninde pivot olması ve dahili hoparlorünün olması güzel bir ekstra.

Pivot ama ayakları o kadar kötü ki pivot olmasının bir önemi kalmıyo benim gözümde. Her zaman paneli daha iyi olan alınır ya MSI 244F ten devam hocam
Teşekkürler hocam MSI 244F alacağım

Hocam bütçe 8 bine çıktı sizce daha iyi seçenekler var mı 24 inç için fps hikayeli oyun karışık oynuyorum

Hocam bütçe 8 bine çıktı sizce daha iyi seçenekler var mı 24 inç için fps hikayeli oyun karışık oynuyorum

hepsiburadada 6 taksit var kullanıcaksan https://www.hepsiburada.com/aoc-25g...d-monitor-p-HBCV000098AKUF?magaza=Hepsiburada

İkisi arasından 244F hocam. Ben olsam KTC H25T7 alır yanına da NB F80 çekerdim ama MSI da iyidir. Ayrıca sürekli FPS oynayan birisi değilseniz 200 Hz üzeri monitör almaya gerek yok.

İkisi arasından 244F hocam. Ben olsam KTC H25T7 alır yanına da NB F80 çekerdim ama MSI da iyidir. Ayrıca sürekli FPS oynayan birisi değilseniz 200 Hz üzeri monitör almaya gerek yok.
Yani düzenli olarak kuzenlerimle valorant oynuyoruz ama bu alacağım ekran ilerde kuracağım 5070 + ekran kartlı kasamın 2. Monitörü olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,663
Üyeler
193,108
Son üye
atexyz
Geri