Bütçe sıkıntısı olmadan sistem toplama

Hocam 50 kere karar değişmiyelim ya x870 iyidir hoştur okey verdik ona. Müteahhitlik yapıyorum bakarsın yarın öbür gün render işimizde olur belli olmaz olmuşken iyisi olsun
Ciddi renderla ilgin yoksa b850 eagle bile fazlasıyla yeter o kadarda ısınmaz VRMlerin üstünde buz dolabı magneti yok sonucta

Sorması ayıp insanlar neden fazladan 45k verip bunu alıyor o zaman sırf marka yüzünden mi
Karaborsada. Hatsune Miku Rog Strix bile 115K falan sen düşün.

MSI'ın kartları ince oluyo ya ben görüntü olarak sevmiyorum. Aero kalın kalın heybetli duruyo. Bu arada 2 cm kalınlık farkı var gaming trio ile arasında devasa bir fark
Gerek yok şahsen garantilik durumlarda var işin icinde Aero alırım Gaming OC'nin beyaz temalı hali zaten segmentasyon olarak MSI Trio ya denk
O zaman yurt dışından önericeğiniz bir şey var mı? dediğim gibi ekran kartı getirebilirim almanyada vergiden düşüp ssd olabilir belki ama şu kartı al kesin dediğiniz bir şey var mı onu merak ediyorum fırsat varken değerlendirebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Karaborsada. Hatsune Miku Rog Strix bile 115K falan sen düşün.
Belli bu arada aero kart almanyadan alıp verigleri %19 düşüp taxfree alsan 57k ya denk geliyor ama türkiyede 62k ki kabul edilebilir bir makas. Ama o msi trioda arada 45k var direkt ürün karaborsada harbiden

Sorması ayıp insanlar neden fazladan 45k verip bunu alıyor o zaman sırf marka yüzünden mi
MSI'ın kartlarını neden o kadar fazla para verip alıyolar diyosan şu yüzden kanka mesela forumda pek bilmeyen bir insan şöyle konu açıyo "Hangi 5060Ti 16 GB almalıyım asus msi tercihim". Bunu görünce neden olduğunu anlıyosun hocam. MSI'ın mesela ventus ve shadow serisi o kadar leş geliyoki bence en dandik kart serisi olabilir. Aynı şekilde gigabyteın da giriş seviyeleri çok dandik. Ama palit gibi gainward gibi galax gibi firmalar marka değeri bunlar kadar olmadığı için bi tık daha giriş seviyelerini kaliteli yapmak zorundalar. Giriş seviyesi alacaksam msi veya gigabyte almak istemem açıkçası çok fiyat avantajı yoksa. Ama asusun hakkını yemeyelim prime serisinde bile belli bir seviye kaliteyi koruduğunu düşünüyorum diğerlerine nazaran.

O zaman yurt dışından önericeğiniz bir şey var mı? dediğim gibi ekran kartı getirebilirim almanyada vergiden düşüp ssd olabilir belki ama şu kartı al kesin dediğiniz bir şey var mı onu merak ediyorum fırsat varken değerlendirebilirim

Belli bu arada aero kart almanyadan alıp verigleri %19 düşüp taxfree alsan 57k ya denk geliyor ama türkiyede 62k ki kabul edilebilir bir makas. Ama o msi trioda arada 45k var direkt ürün karaborsada harbiden
Kanka yurt dışındaki mevcut kartları bize atman lazım hangi modeller var bilemiyorum.

Seçenekler arasından seçelim

MSI'ın kartlarını neden o kadar fazla para verip alıyolar diyosan şu yüzden kanka mesela forumda pek bilmeyen bir insan şöyle konu açıyo "Hangi 5060Ti 16 GB almalıyım asus msi tercihim". Bunu görünce neden olduğunu anlıyosun hocam. MSI'ın mesela ventus ve shadow serisi o kadar leş geliyoki bence en dandik kart serisi olabilir. Aynı şekilde gigabyteın da giriş seviyeleri çok dandik. Ama palit gibi gainward gibi galax gibi firmalar marka değeri bunlar kadar olmadığı için bi tık daha giriş seviyelerini kaliteli yapmak zorundalar. Giriş seviyesi alacaksam msi veya gigabyte almak istemem açıkçası çok fiyat avantajı yoksa. Ama asusun hakkını yemeyelim prime serisinde bile belli bir seviye kaliteyi koruduğunu düşünüyorum diğerlerine nazaran.

Kanka yurt dışındaki mevcut kartları bize atman lazım hangi modeller var bilemiyorum.

Seçenekler arasından seçelim
https://www.caseking.de/en Hocam bu sitede ekran kartı vs her şey var burdan bakabilirsin vallahi

solid core alternatif olarak bakilabilir
kanka solid core da küçük kart ya.

https://www.caseking.de/en Hocam bu sitede ekran kartı vs her şey var burdan bakabilirsin vallahi
Hocam şu modeli bulabilirsen ve asusun BTF anakartlarından birini alırsan ful kablosuz bir sistem de çok temiz durur bence. Bu ama harbi kablosuz sistem ekran kartına falanda kablo takmıyosun

ASUS TUF Gaming RTX 5070 Ti BTF White

Şöyle duruyo

Şu modelde çok güzel gözüküyo hocam soğutması falanda iyi bulabilirsen buda olur Asus olan pahalı gelirse Colorful iGame RTX 5070 Ti Ultra W

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,890
Üyeler
193,175
Son üye
arifkerem
Geri