Torrent indirme hızı inanılmaz yavaş?

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,084
eskiden olsa normal şekilde indirirdi şimdi bukadar indiriyor ne yapmamız lazım
1777497717908.webp

İndirdiğin dosyayı seedleyen yoksa normal. Eğer kullanmıyorsan qBitorrent kullan, yanlışım yoksa izleyici güncellemek için oto çalışan bir ayarı vardı. Veya farklı bir yerden o dosyayı indirmeyi dene.

İndirdiğin dosyayı seedleyen yoksa normal. Eğer kullanmıyorsan qBitorrent kullan, yanlışım yoksa izleyici güncellemek için oto çalışan bir ayarı vardı. Veya farklı bir yerden o dosyayı indirmeyi dene.
qbit ilede denedim 400kbps alıyorum şuan

Seed bilgisi olmadan ne dersek boş. Ben şimdi size 0 seedli bir torrent dosyası atarım, 0 kb/s gösterir, sonra torrentleech'den 5k seedi olan bir dosya atarım internet hızınızın maksimumunda indirir. Haliyle seed kalitesi ne durumda onu görmek lazım.

Seed bilgisi olmadan ne dersek boş. Ben şimdi size 0 seedli bir torrent dosyası atarım, 0 kb/s gösterir, sonra torrentleech'den 5k seedi olan bir dosya atarım internet hızınızın maksimumunda indirir. Haliyle seed kalitesi ne durumda onu görmek lazım.
torrent değilde tarayıcan indiricez artık oyunu bi kaç farklı yerdende denedimde 300kpbs geçmiyor yapacak bir şey yok istersen sende kontrol et https://www.dosyadrive.vip/iaEcL sorun bendenmi yoksa genelmi diye

torrent değilde tarayıcan indiricez artık oyunu bi kaç farklı yerdende denedimde 300kpbs geçmiyor yapacak bir şey yok istersen sende kontrol et https://www.dosyadrive.vip/iaEcL sorun bendenmi yoksa genelmi diye
Bu Siteden İndir .

Dosyayı bilgisayarında saklayan veya saklıyorsa da torrent uygulaması açık olan yok. Kısaca farklı bir yerden bulman lazım. Torrent için yabancı kaynaklara bakmak daha mantıklı.

2026-04-30_00-44.webp

merhabalar hocam bende zamanında torrentle oyunlar indirdim. Şuan item satış üzerinden oyun alıyorum. Paylaşımlı hesap satın alıyorsun tek oyun 30 lira gibi çok ucuz fiyatlara orijinal steam hesaplı oyun alıyorsun. Düşünebilirsin. Çok güncellemeler geliyor baglar düzenleniyor. Adam ne zaman kırmışsa onu oynuyorsun...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,783
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri