Gigabayte Aorus RX5700XT için termal ped ve macun önerisi

Reaksiyon skoru
14
Başlıkta gördüğünüz gibi gigabayte aorus Rx5700xt için termal ped ve macun arıyorum ama bilgim yok önerebilceğiniz macun ve ped kalınlığı varmı çok uçuk fiyat olmasın uygun fiyatlı f/p ürünlerde olur pedler kaç mm olmalı onlarıda belirtebilirmisiniz

Macun olarak mx4 işini görür.
Ped olarak pulsar ice dragon iyi f/p ürün ama kalınlığı bilmiyorum. Üretici firmanın teknik ekibine mail atıp öğrenebilirsin. Globale mail atman işini kolaylaştırır

Ped olarak pulsar ice dragon iyi f/p ürün ama kalınlığı bilmiyorum. Üretici firmanın teknik ekibine mail atıp öğrenebilirsin. Globale mail atman işini kolaylaştırır
Macun olarak thermalright tf7 düşünüyorum sizce iyi mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mx4 macunu sürdü önceki sahibi 1 hafta önce ama pedlerin durumu iyi olmayabilir o yüzden

Tf7 güzel macun da eğer yeni sürüldüyse neden yenilemek istiyorsun ki

IMG-20260428-WA0047.webp

Isı değerleri iyi mi? hocam %37 fanda 63 derece diğerleri 97-99 ve 84-86 civarında %50 fanda böyle macun ve ped değişmeye gerek varmı

Google'dan pedlerin kalınlı ğına bak ama yaklaşık 1,5 masraf çıkarır arctic ya da thermalright iyidir

Google'dan pedlerin kalınlı ğına bak ama yaklaşık 1,5 masraf çıkarır arctic ya da thermalright iyidir
Bilgisayarcı 1500tl dedi fehonda termal ped ve hy-p17 termal macun sürecekmiş iyi mi? tek tek kendim alsam daha pahalıya gelir gerçi

Bilgisayarcı 1500tl dedi fehonda termal ped ve hy-p17 termal macun sürecekmiş iyi mi? tek tek kendim alsam daha pahalıya gelir gerçi
Bilgisayarcı inşallah doğru takar yanlış takarsa eskisinden beter olur hatta çip temas etmezse yeni termal pad alana kadar hiç çalışmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,818
Üyeler
193,139
Son üye
memreclskn
Geri