❌İndirim Bitti! Sapphipe 9070 XT Nitro Plus 36.981₺!

Ben de de aynı ama bunun modelle alakası yok redditte araştırsan görürsün Adam taichi almış bırak uv yi Adam power bile dusuremiyor mesela prime alan biri de - 80 de stabildi

Sabah 9'a doğru 40.500'den Sinerji satıcılı tam alıyordum, sms onay ekranında indirim gelmiş 36 küsür görünüyor, hata mı oldu diye girdim çıktım, meğer indirim gelmiş. Foruma da konu açmak için mesaj sayım yetmiyor yoksa ilk elden duyuracaktım. Amazon'dan prime almıştım iade ettim, kaçmaz fırsat bence, şu an n11'de incehesap 37.700'den satıyor, hala alınır.

Ben de de aynı ama bunun modelle alakası yok redditte araştırsan görürsün Adam taichi almış bırak uv yi Adam power bile dusuremiyor mesela prime alan biri de - 80 de stabildi
Senin durum ne max ne yiyor uvde

Senin baya kötüymüş benim -50de aylardır
Aynen silikon kalitesine bağlı elimde eskiden 9070 gigabyte vardı - 100 da efsaneydi. Şimdi gidip nitro alsan belki - 40 I zor görür bence şuan senin ki ortalama olarak iyi yerde hiç bozma devam böyle 😁

Senin baya kötüymüş benim -50de aylardır
Bende de Sapphire rx 9070 xt nitro var. Alt tab yapınca oyun esnasın da cirrr ses yapıyor oyuna geçiyorum düzeliyor bunu her yaptığım da aynı sesi veriyor ilk böyle bir şey ile karşılaştım gerçi ilk amd kart deneyimim oluyor. Uv ile ilgili bilgi verme şansın var mı hocam?

Sanırım fiyat biraz daha düşmüş, sepette 36.350 gözüküyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-04-30 114556.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-30 114556.webp
    82.6 KB · Hit: 52
Bende de Sapphire rx 9070 xt nitro var. Alt tab yapınca oyun esnasın da cirrr ses yapıyor oyuna geçiyorum düzeliyor bunu her yaptığım da aynı sesi veriyor ilk böyle bir şey ile karşılaştım gerçi ilk amd kart deneyimim oluyor. Uv ile ilgili bilgi verme şansın var mı hocam?
AMD Adrenalinden max fpsi 500 falan yap azalabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri