Kendime sipariş verdim 6 taksitle parafla forumda görmedim ilgilenenlere akakçeye göre son 10 ayın en düşük rakamı oluyor.
2 gündür 22den başladı gittikçe düşüyor, Kasım'da bile bu fiyat değildi. Her türlü alınır.
Kendime sipariş verdim 6 taksitle paraf sitede görmedim ilgilenenlere akakçeye göre son 10 ayın en düşük rakamı oluyor.
Türkiye için bu geçerli değil.Bu işlemcilerin fiyatının düşmesi gerekiyor zaten. Bana göre fırsat değil, acele etmeye gerek yok
haklısın bnm kart n11 de işe yaramıyordu azda olsa daha uyguna taksitle alabildim.Son 5 gündür falan forum paso 9800X3D ve 7800X3D
Katılıyorum ama bu ülkede işler farklı yürüyor. Örnek veriyim 500 dolarsa o işlemci 600 dolara inerse şükredicen.Bu işlemcilerin fiyatının düşmesi gerekiyor zaten. Bana göre fırsat değil, acele etmeye gerek yok
salmıyoruz ki fiyatı dahada düşsünSon 5 gündür falan forum paso 9800X3D ve 7800X3D
9950x3dv2 düşse iyi olur ama rakibi yok malesef çokta bir şey diyemiyoruz , snapdragon a olan umudum artık intelden fazla yaparsa snapdragon yapacak amd nin tahtını sallandırıcak zor ama imkansız değil yoksa yeni çıkan modeller tek tekelin insafına kalmaya devam edicek gibi2 gündür 22den başladı gittikçe düşüyor, Kasım'da bile bu fiyat değildi. Her türlü alınır.
bunu değiştimenin yolu var , bu yoldan bahsedince , siyaset konuşma ülkeyi bölüyorsunuz diyorlar ....Katılıyorum ama bu ülkede işler farklı yürüyor. Örnek veriyim 500 dolarsa o işlemci 600 dolara inerse şükredicen.