🔥İndirim 750w bronze 80+ Bitfenix kasa 3999 TL

Psu nasıldır?

360MM sıvı soğutma destekliyor, gpu uzunluğu 39cm yani kasaya 5090 bile taksan kaldırır, psuyu değiştiğin zaman. Power da D-C tier arasında olması lazım, gayet güzel bu fiyata göre.

Son düzenleme:
360MM sıvı soğutma destekliyor, gpu uzunluğu 39cm yani 5090 bile taksan kaldırır. Power da C tier olması lazım, gayet güzel bu fiyata göre.
Modeli ne ki psunun

360MM sıvı soğutma destekliyor, gpu uzunluğu 39cm yani 5090 bile taksan kaldırır. Power da C tier olması lazım, gayet güzel bu fiyata göre.
C tierse fiyat iyiymiş

İsterse pembe olsun. Bende bu beyaz psu kafasını bir türlü anlamıyorum. Hadi ekran kartı, ram, anakart vs. anladık ön planda olan ve gözüken parçalar da PSU beyaz olunca ne oluyor? kim nerede görüyor PSU yu?
PSU'dan ziyade insanlar beyaz kablo için alıyor. Native beyaz kablo gelmesi daha iyi sleeve kablo eklemesi yapmaktansa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tieri ne hocam , nasıl psu
Ben D+ vermiştim ama forumda nedense teknik destek kısmında bu güç kaynağını kullanıp çok sorun yaşayan vardı. Belki şansa denk gelmiştir ama bilemiyorum.

PSU'dan ziyade insanlar beyaz kablo için alıyor. Native beyaz kablo gelmesi daha iyi sleeve kablo eklemesi yapmaktansa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben D+ vermiştim ama forumda nedense teknik destek kısmında bu güç kaynağını kullanıp çok sorun yaşayan vardı. Belki şansa denk gelmiştir ama bilemiyorum.
Teşekkürler

Yıl 2026 hala Frgb fan mı kullanıyorsun bf 🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,161
Üyeler
193,280
Son üye
sebastian06
Geri