BMW 320i BMW 320D BMW 116 İ Hangisini Almalıyım?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
784
Bir milyon TL bütçem var ilk arabam olucak ve BMW istiyorum aklımda bu üç model var hangisini tercih etmeliyim?

Model ve Km'ye göre değişir ama aynı temizlikte bulacaksan 320d tavsiye ederim. F30 kasa için yağını düzenli değiştirmen lazım çünkü eksiltiyor, partikül filtreni ve temizliğini düzenli yaptır uzun süreler sanayiye uğramadan kullanırsın. Ama benzinli motorlarda yağ yakma problemleri olabiliyor onlar biraz dert ayrıca performans olarak 320d daha çok tatmin eder.

Model ve Km'ye göre değişir ama aynı temizlikte bulacaksan 320d tavsiye ederim. F30 kasa için yağını düzenli değiştirmen lazım çünkü eksiltiyor, partikül filtreni ve temizliğini düzenli yaptır uzun süreler sanayiye uğramadan kullanırsın. Ama benzinli motorlarda yağ yakma problemleri olabiliyor onlar biraz dert ayrıca performans olarak 320d daha çok tatmin eder.
katılıyorum hocam bende 320d derdim

Dizel.

116i 2012 model 170k km civarı 320d 2008 model 250-300bin km arası hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1m tl ye aldığın bmw ye 200bin de kenarda paran olucak hocam o paralara wv veya leon bakabilirsin sorunsuluk dersen japon gurubu
Ama bmw illa alacağım diyorsan bmw 118i söylerim o paraya
Kenarda param olur

Bütçe 1 milyon ise logoya para verirsin . Bulaşmamanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Turkiyede 10 yasin ustu bu arabalari yetkili servise bile gitse yürutebilen gormedim. Komsu bi araba masrafi yapti en sonunda satti kurtuldu. Elden ele gezer bunlarin sebebi bu

116i 2012 model 170k km civarı 320d 2008 model 250-300bin km arası hocam

Kenarda param olur

E kasa kodlu bmwler artık baya eski ve e90 kasa 3 serisi elektronik çok sorunlu. Senin seçecekler arasında 116i daha mantıklı ama 1.050.000-1.100.000 tl civarlarına f30 bulabilirsin nispeten temiz olan.

E kasa kodlu bmwler artık baya eski ve e90 kasa 3 serisi elektronik çok sorunlu. Senin seçecekler arasında 116i daha mantıklı ama 1.050.000-1.100.000 tl civarlarına f30 bulabilirsin nispeten temiz olan.
116i yattı benim kafamada m sport kasaları güzel gözüküyor.

sen temiz bir golf bul hocam. mümkünse manuel olsun. dsg derdi de olmasın temiz temiz bin. ya da otomatik olsun diyorsa polo da olur.
örnek araç atabilir misiniz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,590
Üyeler
193,441
Son üye
brkntz
Geri