Hangi anlamda soruyorsun? Birçok kişi sipariş verdi fakat eline ulaşmasından bahsediyorsan sanırım kimseye ulaşmadı. Şu anlık iptal de edilmedi ama edilmesi kesin.Alabilen var mı?
Satın alım konusunu soruyordumHangi anlamda soruyorsun? Birçok kişi sipariş verdi fakat eline ulaşmasından bahsediyorsan sanırım kimseye ulaşmadı. Şu anlık iptal de edilmedi ama edilmesi kesin.
Şuan için iptal olmadı fakat hazırlanıyor kısmından ödeme alındı kısmına geriledi. Yüksek ihtimal iptal gelecek.Satın alım konusunu soruyordum
Ayıp etmişler bela okumamak için zor tutuyorum kendimi.Şuan için iptal olmadı fakat hazırlanıyor kısmından ödeme alındı kısmına geriledi. Yüksek ihtimal iptal gelecek.![]()
tüh kaçırdık indirimi yaa![]()
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti+INTEL Core Ultra 5 225F Bundle | ITOPYA
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti+INTEL Core Ultra 5 225F Bundle En iyi fiyat seçenekleri ile B580+225F ITOPYA'dawww.itopya.com
Yanlış okumadınız. Canı sıkılan alabilir.
Son 7 günün de en düşük fiyatı. Ona göre köftehorlar.
Alıntıyı görüntüle
Iptal ediyorlarmış zaten adamlar forumda 7/24 aktiflertüh kaçırdık indirimi yaa
esprisine diyorum ya görsem de almam ztn yollamayacakları belliIptal ediyorlarmış zaten adamlar forumda 7/24 aktifler
LDKAKSKKALSKASiparişiniz kargoya verildi
paparada neredeyse hic kampanya kullanmadim. evimin yakininda akbank oldugu icin para yatirmamda herhangi bir ucret kesmiyordu. benim icin papara nakit parami internette kullanabilmek icin bir araciydi sadece.Çok yanlış düşünce ya hani kampanyaları falan iyi olsa tamam dicem de oda iyi değil
Nays ı da öneririm yada paraf kredi kartıpaparada neredeyse hic kampanya kullanmadim. evimin yakininda akbank oldugu icin para yatirmamda herhangi bir ucret kesmiyordu. benim icin papara nakit parami internette kullanabilmek icin bir araciydi sadece.
enpara dikkatimi cekiyor ona bakacagim.
Yılın yorumuBen iptal ettim siparişi. Sebebini sordular. Daha ucuzunu buldum tiki vardı onu işaretledim birisi görecek mi acaba sistemden![]()