Öneri Monitör üstü led ışık önerisi

Bu bende vardı ama elimde o trendyolds satılan kitap okuma ışığı var işimi görüyor daha iyi gözükmesi için daha büyük istiyorum
bunu yazacağını tahmin ettim 1 üstteki mesaja bak.

Yeelight Monitor Lamp Pro isimli bir ürün var, kendim kullanıyorum. Satışı şuan yok sanırım ama arada stok geliyor.

Onun dışında Baseus markasının da bu tarz ürünleri var.

Yeelight Monitor Lamp Pro isimli bir ürün var, kendim kullanıyorum. Satışı şuan yok sanırım ama arada stok geliyor.

Memnun musunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/sr?q=neeko lambader&qt=neeko lambader&st=neeko lambader&os=1 almadım daha öncedende poor mans ambiyans lightning markası bence güvenmiyorsan 3 5 fazla ver trendyoldan al :D
O kıvırcığı biliyon demi wraith sponsoru

Blitzwolf Bw-Cml2 Rgb Oyun Monitör Işık Çubuğu Dokunmatik 4.099 TL yerine 2.999 TL

Bahsettiğim modellerden birisi bu.

Memnun musunuz?

O kıvırcığı biliyon demi wraith sponsoru
yok bilmiyorum valla instagramda çok reklamı geliyordu bunun ordan biliyorum üreticiymiş elemanlar.

Blitzwolf Bw-Cml2 Rgb Oyun Monitör Işık Çubuğu Dokunmatik 4.099 TL yerine 2.999 TL

Bahsettiğim modellerden birisi bu.
Len güzel duruyor bu

yok bilmiyorum valla instagramda çok reklamı geliyordu bunun ordan biliyorum üreticiymiş elemanlar.
Setupı falan var beyaz sistem

Tip olarak florasan a benziyor ama incelemede güzel duruyor
Yeelight marka olan daha güzel ama düşünebilirsin.
Onun dışında bütçen güzel, rgb ışık çubuğu var yeelight ve goove markasının. Gaming gecesinde indirime giriyordu goove olan.

Ekler

• IMG-20260501-WA0002.webp
    IMG-20260501-WA0002.webp
    285.9 KB · Hit: 9
  • IMG-20260302-WA0003(1).webp
    IMG-20260302-WA0003(1).webp
    449.8 KB · Hit: 8
Tip olarak florasan a benziyor ama incelemede güzel duruyor
Bu arada rgb si hoşuna gitmiş olabilir ama bu ürünler aynı zamanda çok işlevsel. Ekrana bakarken gözlerdeki yorgunluk farkedilir derecede azalıyor. Görselden ibaret değil yani sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,392
Üyeler
193,375
Son üye
AykutGS
Geri