Bilgisayarım Sürekli Mavi Ekran Veriyor, Ne Yapmalıyım?

Sorunun ramden kaynaklandigi görülüyor ramleri tek tek uzun süre kullanmayı dene 1 hafta bir rami aktif kullan bir hafta bir rami aktif kullan bakalım hangisinde sorun var

Sorunun ramden kaynaklandigi görülüyor ramleri tek tek uzun süre kullanmayı dene 1 hafta bir rami aktif kullan bir hafta bir rami aktif kullan bakalım hangisinde sorun var
Tamam öyle yapayım ama ram slotlarıyla alakalı olabilir mi sizce hocam?

Tamam hocam öyle yapayım hocam, format atacaktım bugün w10'a dönmek için atsam bir sıkıntı olur mu peki?
Gerek yok şimdiki ile devam et sorunumuz windows olduğundan emin değiliz

Gerek yok şimdiki ile devam et sorunumuz windows olduğundan emin değiliz
Tamam hocam zaten windows olduğunu düüşünmüyorum, çünkü 210 da uzun süre kullandım defalarca format attım işe yaramadı w11 de daha fazla vermeye başladı sadece sinirlerim bozuldu 2-3 günde bir alırken günde 3-4 defa almak sinirlerimi bozdu.

Tamam hocam zaten windows olduğunu düüşünmüyorum, çünkü 210 da uzun süre kullandım defalarca format attım işe yaramadı w11 de daha fazla vermeye başladı sadece sinirlerim bozuldu 2-3 günde bir alırken günde 3-4 defa almak sinirlerimi bozdu.
Genelde bu sorunlar zamanla artış gösterir zaten hemen hata veriyorsa hemen hamgsi ramden kaynaklandığını çözmüş oluruz

Genelde bu sorunlar zamanla artış gösterir zaten hemen hata veriyorsa hemen hamgsi ramden kaynaklandığını çözmüş oluruz
Umarım çözeriz hocam, normalde ssd 50 derecelerde oluyordu ama dün kasanın içini açtım ve söküp taktıktan sonra 50-52 dereceye çıktı boşta normal mi hocam?

Umarım çözeriz hocam, normalde ssd 50 derecelerde oluyordu ama dün kasanın içini açtım ve söküp taktıktan sonra 50-52 dereceye çıktı boşta normal mi hocam?
Bir tık fazla geldi ama onu da gözlemlemeye devam et

Bir tık fazla geldi ama onu da gözlemlemeye devam et
Hocam merhaba iyi akşamlar, bir şey soracaktım, ara ara cs2 ye girdim oyun atmak için, ölüm maçında normal fpsleri veriyor gibi ama bazen 100-110-120-130 gibi fsleri düşüyor normal mi 200-250 den?

Geri