Yardım Dram Işığı Yanıyor Görüntü Alamıyorum?

Reaksiyon skoru
21
Selam arkadaşlar

Asus tuf x870e plus wifi anakart
2x16gb hyper venom
Anakart bugün açıldı. Ne denediysem başaramadım görüntü almayı . Tekli çalıştırdım . İki ramide ikinci slotlara taktım . Başaramadım. Bu anakart ve Rami kullananlar yardımcı olursa sevinirim .

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
sorunun ramde olduguna emın mısın 2 sinin aynı anda bozulma ıhtımalı yok gibi

sorunun ramde olduguna emın mısın 2 sinin aynı anda bozulma ıhtımalı yok gibi
Anakart sıfır . PSU başka cihazda sorunsuz çalıştırıyor. Dram ışığı yanıyor sürekli.

Anakart sıfır . PSU başka cihazda sorunsuz çalıştırıyor. Dram ışığı yanıyor sürekli.
anakartın sıfır olması sorunsuz olacagı anlamına gelmıyor kral sürekli dediğin hiç sönmüyor mu ışık ilk açılışta 1 2 dk sürmesi normal diye biliyorum biosdan memory context ve power down enable açınca düzelmesi gerekiyor

ramleri silgiyle silip takmayı denedin mi

Selam arkadaşlar

Asus tuf x870e plus wifi anakart
2x16gb hyper venom
Anakart bugün açıldı. Ne denediysem başaramadım görüntü almayı . Tekli çalıştırdım . İki ramide ikinci slotlara taktım . Başaramadım. Bu anakart ve Rami kullananlar yardımcı olursa sevinirim .
ramlari silin takın yeni sistem topladıysanız bi süre beklemeniz gerekiyor

anakartın sıfır olması sorunsuz olacagı anlamına gelmıyor kral sürekli dediğin hiç sönmüyor mu ışık ilk açılışta 1 2 dk sürmesi normal diye biliyorum biosdan memory context ve power down enable açınca düzelmesi gerekiyor
Biosa hiç giremiyorum.

ramlerinde ikisinin aynı anda bozulma ihtimali olduğunu düşünmüyorum bence anakartınızda problem var gibi farklı bir anakarta kurmayı deneyın sıstemı

bu lanetle okadar ugraştımki ekran kartının soketi kırıldı en son bios güncelledim açıldı bi tane flash al bios tuşu varsa yada benzeri birşeyle güncelle

bu lanetle okadar ugraştımki ekran kartının soketi kırıldı en son bios güncelledim açıldı bi tane flash al bios tuşu varsa yada benzeri birşeyle güncelle
bir kaç sürüm ile güncellendi. olmadi.

Geri