ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Eğer öyleyse çok iyi yoksa kaçırdık 😅 teşekürler hocam ilginiz için 🙏🏻
Rica ederim hocam 🙏🏽
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Limit ne kadar verirler acaba diğer kartımda 120k limit var etkiler mi?
Beyan ettiğiniz gelirinizin tüm bankalardaki toplam limitiniz 4 katını gecmemesi gerekiyor. Örneğin 50k₺ geliriniz var diyelim toplam üst limitiniz 200k₺ diğer kartınızda 120k₺ varsa en fazla 80k₺ verirler gibi

Rica ederim hocam 🙏🏽
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyan ettiğiniz gelirinizin tüm bankalardaki toplam limitiniz 4 katını gecmemesi gerekiyor. Örneğin 50k₺ geliriniz var diyelim toplam üst limitiniz 200k₺ diğer kartınızda 120k₺ varsa en fazla 80k₺ verirler gibi
Aylık gelirim 50k dedim kart limiti 50k geldi. Başka bankalardan 100k var 200e tamamlamadılar yani. Bahsettiğiniz konuya ek bilgi olarak tecrübemi paylaştım sadece. Bu benim durumum. Başkasına daha fazla çıkar bilmem 🤷🏻‍♂️

karta yarın başvursam ve onaylansa 5 mayısa kadar kart elime gelir mi acaba? gelmediği takdirde yine de başvurabilecek miyim vatan kampanyasına bir bilgisi olan var mı?

karta yarın başvursam ve onaylansa 5 mayısa kadar kart elime gelir mi acaba? gelmediği takdirde yine de başvurabilecek miyim vatan kampanyasına bir bilgisi olan var mı?
5 Mayıs'a kadar başvurup onaylanırsa 31 Mayıs'a kadar süreniz var harcama yapmak için kampanyalarin detaylarını kontrol edin hocam

Screenshot_20260430-185303_Chrome.webp
Screenshot_20260430-185857_Chrome.webp

1.görselde 31 temmuza kadar harcama yapan diyor. 2. Görselde 30 nisana kadar. Uzattılar ama sitede güncellemeyi mi unuttular acaba?
Bugün başvurdum onaylandı. Sizin kart numaraları kaç güne belli oldu?

Vatandan 25 bin TL hediye kartı alın. Gelen parafpara ve hediye kartı ile mağazalarda ne alacaksanız hepsini beraber kullanın.
10 bin tl net indirim ile telefon vs alınır.

Son düzenleme:
Şuan katılsam 11 bin tl geri alabiliyor muyum yoksa süresi geçti mi bazılarının?

Şuan katılsam 11 bin tl geri alabiliyor muyum yoksa süresi geçti mi bazılarının?
Elektronik için 1k veren dün sondu.
Vatandan ilk alışverişe 5k son tarih 5 mayıs
İlk kez paraflylı olacaklar için 5k veren bir yerde son tarih 30 nisan yazıyor(dün paraf mobilde kampanyalar sekmesinde gözüküyordu, bugün gitmiş) Parafly sitesinde bir yerde de son tarih 30 haziran yazıyor. Müşteri hizmetlerine sorulabilir. Belki aynı kampanyadan 2 tarihli açmışlardır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,161
Üyeler
193,280
Son üye
sebastian06
Geri