Çalışıyorsa şükür etmek lazım bence. Ne beklediğiniz önemli.elimde bir tane 120gb codegen marka sata ssd var ilk defa bu markayı duyunca şüphelendim
çalışıyor ozmn win kurabilirim tşkİş görür. Hikvision, Lexar, Hi level kalitesinde. 2. sınıf ucuz yollu ssd
şuanlık sorunsuz çalışıyorÇalışıyorsa şükür etmek lazım bence. Ne beklediğiniz önemli.
Ne kadar veri yazıldı bilmiyorum ama zamanla hızlar düşecektir tabii. İşinizi görüyorsa çokta irdelemeye gerek yok. İyi geceler hocam.çalışıyor ozmn win kurabilirim tşk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şuanlık sorunsuz çalışıyor
iyi geceler win 10 ltsc kurulcak ztnNe kadar veri yazıldı bilmiyorum ama zamanla hızlar düşecektir tabii. İşinizi görüyorsa çokta irdelemeye gerek yok. İyi geceler hocam.
Hddsentinal yükleyin sağlık 95 üzeri işe sorun yok. Yüzde 10 15 boş kalsın kapasitenin ssd için önemliiyi geceler win 10 ltsc kurulcak ztnhdd den iyi olsun yeter
bundan 15 yıl önce ilk tabledim codagendi, iğrenç bir makineydi, hala tiksinirimelimde bir tane 120gb codegen marka sata ssd var ilk defa bu markayı duyunca şüphelendim
Lexar bu markalarla ayni klasmanda degil, illa ki iyi ve kotu urunleri vardir ama codegen ve hilevellle ayni degerlendirmeye sokmak bence hata olur. Hikvision da Lexar kadar olmasa da codegen ve hileveldan daha iyi urunleri vardir.İş görür. Hikvision, Lexar, Hi level kalitesinde. 2. sınıf ucuz yollu ssd