❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Saka bir yana Yarinda bunu yapsalar herhalde en populer konulara girecek bu ne saat 18:00'da acildi konu 137 sayfa olmus bile simdiden

@Michael_Scofield Iyi puan kastin XD
Yeni Rekor Bende Artık :kizginpeepo:

1777678311669.webp

Yazık oldu incehesap yine güzel PR yaptı bunlar 500 stok diyosa 50 sayın siz. 3 tane sekmeden giriyorum birinde adres gelmiyor diğerinde ödeme yapılmıyor ötekisinde fiyat güncelleniyor saat 1'den 1.20ye kadar bekledim bembeyaz sayfayla başbaşa yani önceki kampanyaları gibi yalan dolan var her seferinde bant daralması muhabbeti.

Yazık oldu incehesap yine güzel PR yaptı bunlar 500 stok diyosa 50 sayın siz. 3 tane sekmeden giriyorum birinde adres gelmiyor diğerinde ödeme yapılmıyor ötekisinde fiyat güncelleniyor saat 1'den 1.20ye kadar bekledim bembeyaz sayfayla başbaşa yani önceki kampanyaları gibi yalan dolan var her seferinde bant daralması muhabbeti.
Güzel "Nickname" :)

Harbiden her sayfada bir ürün linki attığı için en az 150 mesajı var rahat şuan bu konudan
bir ara Konuna insanlar yazdiginda da puan aliyodun sanki yalan olmasin emin degilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha bunda bile kaos başladıysa itopyanin yarindan itibaren edeceği iptaller sonrası konudaki ziyaretçi küfür yoğunluğunu düşünemiyorum bile 😨
Bence Ziyaretci kismi o yuzden acildi herkes yarin Girsin 7 ceddine sovsun diye XD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,392
Üyeler
193,375
Son üye
AykutGS
Geri