Benzer fiyatlarda yine 9060xt 8gb var şu kart 13-14k olsa rakipsiz olacak da işte.16 bine inmiş 8gb olan versiyonu![]()
ASUS Dual GeForce RTX 5060 OC Edition 8GB GDDR7 DLSS 4 128 Bit Ekran Karti | ITOPYA
ASUS Dual GeForce RTX 5060 OC Edition 8GB GDDR7 DLSS 4 128 Bit Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile DUAL-RTX5060-O8G ITOPYA'dawww.itopya.com
Hazır sistemlerde fena olmayan fiyatlarda olmadığı sürece 5060 alınmamalı ya yılın en kötü kartı sanırım.Az daha düşürsüler alınırdı ama
Pardon 9060'ı unutmuşuz xd.Hazır sistemlerde fena olmayan fiyatlarda olmadığı sürece 5060 alınmamalı ya yılın en kötü kartı sanırım.
Bak gördükçe söyleyesim geliyor çok eskiden bir arkadaşım vardı ppndeki kişi ile direkt aynı ya tipi kglqkwqşkeklqweqew.İtopya gönlümüzü almaya çalışıyor ama serisinden B580'leri göndermediği sürece bu indirimler boş.
9060xt den bahsetmiyorum düz 9060 dan bahsediyorumYok ya idare ediyor o 16 gb olanı
kaan idi.Adi ne ömer mi jdjeuehwgrgdbs
Hayatımda en az duydugum kart olabilir sadece 1 kaç oyun testini görmüştümBak gördükçe söyleyesim geliyor çok eskiden bir arkadaşım vardı ppndeki kişi ile direkt aynı ya tipi kglqkwqşkeklqweqew.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
9060xt den bahsetmiyorum düz 9060 dan bahsediyorumo kadar kötü ki haberin bile yok karttan
![]()
Bu esporcu o esporcumukaan idi.
Yok o shaco maindi ondan e sporcu olmaz.Hayatımda en az duydugum kart olabilir sadece 1 kaç oyun testini görmüştüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu esporcu o esporcumu