sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 750
muadilleri 3k civari feci beleş ihtiyaci olan alsın
rengi guzel geldigi icin paylasmistim illa seven vardirBu çirkin renk için 1tl vermem lol.
kaliteli ürün cmf buds pro 2 olur anker libertyleri geçerAra ara bu fiyatlara düşmüş hep![]()
tabii ki herkesin zevki farklıdır kendi açımdan konuştum genel algılanmasın.rengi guzel geldigi icin paylasmistim illa seven vardir
kullandın mı reis alsam mı bilemedim bana lazım işte çalışırken müzik dinlemelik D.muadilleri 3k civari feci beleş ihtiyaci olan alsın
valla orasi oyle zatentabii ki herkesin zevki farklıdır kendi açımdan konuştum genel algılanmasın.
bence aljnir ben almiyom biktim kulakliktan 26 kulaklik var koleksiyonluk biraktim almayi sattim 2 3 tanesini 23 kaldi galibakullandın mı reis alsam mı bilemedim bana lazım işte çalışırken müzik dinlemelik D.
ürüne yorumun ne olur pekivalla orasi oyle zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bence aljnir ben almiyom biktim kulakliktan 26 kulaklik var koleksiyonluk biraktim almayi sattim 2 3 tanesini 23 kaldi galiba
baseus kullandim cmf buds pro 2 kullandim baseus ma10 kullaniyorum o bile buds pro 2 den iyi bana göre alinir yani bu urunürüne yorumun ne olur peki![]()
su koleksiyonu satsak ne kadar elime gecer fikrin varmi :d 24 kulaklik(baktim)ürüne yorumun ne olur peki![]()
ekipmanlarla alakalı fiyat bilgim pek yok hocam ya. ben genelde aldığım fiyatın %30 35 altına veriyorum . niyetim elden çıkarrıp nakite çevirmekse yanibaseus kullandim cmf buds pro 2 kullandim baseus ma10 kullaniyorum o bile buds pro 2 den iyi bana göre alinir yani bu urun
su koleksiyonu satsak ne kadar elime gecer fikrin varmi :d 24 kulaklik(baktim)
12 klavye(9 u üst düzey aktif piyasa 4 k civari)
6 mouse
kulajliklarin tanesini 2 k danekipmanlarla alakalı fiyat bilgim pek yok hocam ya. ben genelde aldığım fiyatın %30 35 altına veriyorum . niyetim elden çıkarrıp nakite çevirmekse yani
100 k civari ediyo galibakulajliklarin tanesini 2 k dan
gamepadleri 1.5 k daj
klavyeleri 3k dan versek
sarı sitede ilan aç hocam, makul rakam yaz. hemen satılmaz ama zamanla elden çıkarırrsın alanlar olur muhakkakkulajliklarin tanesini 2 k dan
gamepadleri 1.5 k daj
klavyeleri 3k dan versek
100 k civari ediyo galiba