❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7x - Kablosuz - 6212 TL - Siyah - Trendyol Satıcılı 🔥🔥

HyperX Cloud III S Wireless alınmalı yoksa bu model mi ?
tabi ki bu model hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HyperX Cloud III Wireless çok daha iyi değil mi, ses kalitesi daha iyi bildiğim kadarıyla. Şarj süresi 120 saat, bunun 36 saat. Konforu Hyper'ın çok daha iyi açık ara, fiyat olarak da Hyper daha ucuz.
şarj süresi hariç diğer her şey tam tersi hocam ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum

tabi ki bu model hocam

şarj süresi hariç diğer her şey tam tersi hocam ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum
Hocam eminsin değil mi? Benim kulaklığa ihtiyacım var, çevremdeki çoğu kişi Hyper daha iyi dedi, eğer fiyat performans olarak çok iyiyse almayı düşünüyorum. Sence alayım mı?

Kullandığım bir kulaklık. Oldukça konforlu, mikrofonu ve ses kalitesi çok iyi. Yine de teknik olarak yorum yapamayacağım için incelemeleri okumanızı tavsiye ederim ama zaten çok popüler bilinen bir kulaklık.

Fiyatı dikkatimi çektiği için paylaşıyorum. Geçen sene bile kısa süre benzer fiyatlardı.

Hem PlayStation 5, hem Xbox hem PC uyumlu. Hepsini bizzat denedim.

Son 6 aydaki en düşük fiyat. Satıcı Trendyol.

6212 TL. (BAHAR200 koduyla 6012TL)

Link: https://ty.gl/jb2kzv1k48z2x

Not : Bu ürünün gen 2 si ile tek farkı batarya imiş

Ekran görüntüleri
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Urun güzel alternatif olarak colour 3s e bakabilirsiniz

tabi ki bu model hocam

Hyperx daha iyi düz cloud 3 kullanıyorum oyun konusunda iyisi yok

Hocam eminsin değil mi? Benim kulaklığa ihtiyacım var, çevremdeki çoğu kişi Hyper daha iyi dedi, eğer fiyat performans olarak çok iyiyse almayı düşünüyorum. Sence alayım mı?
Hocam konfor ve kullanım rahatlığı olarak steelseries daha iyi malzeme kalitesi ve dayanıklılık olarak hyperx daha iyi ama ss de kötü değil gayet sağlam, ses yükseklği ve müzik performansı olarak ss daha iyi, ben deli gibi fps oyunu oynuyorum aşırı pro ses kasmam lazım diyorsan hyperx al ancak kimse kendini kandırmasın ses 200 liralık kulaklıkla da kasılıyor sırf ses kasmak için bu hyperx i ss e tercih etmek saçma olur çünkü ss de geyet güzel ses kastırıyor, kullanım süresi olarak hyperx çok çok daha iyi ben çok unutkanım haftada 1 şarja takmakla uğraşamam diyorsan hyperx al.
Ama hyperx tuğla gibi hissettiriyor haberin olsun gereksiz ağır ve padleri sıkı, isminin hakkını veren cloud 2 deki bulut hitti bu kulaklıkta yok, ss in en öne çıktığı nokta konforu ve müzik kalitesi.
Ha birde hyper x de 2 tane mikrofon var ucuna takılan mici çıkartıp yine sesini karşıya iletebilirsin ancak çevresel sesleri çok alıyor o haliyle ama yine de ses kalitesi fena değil en çok o özelliğini beğenmiştim şahsen.

Ha bir de 3s wireless larda bazı ürünlerde sağ kulaklıktan çok ince tiz bir dip ses sorunu yaşayanlar olmuş bende yaşamıştım her kulak duyamıyor aşırı hassas bir kulağın olduğunu düşünüyorsan onu dikkatlice test etmeni öneririm.

Ha bir de 3s wireless larda bazı ürünlerde sağ kulaklıktan çok ince tiz bir dip ses sorunu yaşayanlar olmuş bende yaşamıştım her kulak duyamıyor aşırı hassas bir kulağın olduğunu düşünüyorsan onu dikkatlice test etmeni öneririm.
mchose x9 hakkında ne düşünüyorsun hocam 3600'e alınır mı sence o kulaklık ?

Kullanıcısı olarak söylüyorum şu an bu fiyata dün ki 1 tl ye satılan kulaklık kadar seri ve hızlı alınmalı. Terletmiyo kafana metal temas etmediği için asla ağrıtmıyo. Steelseries gg uygulamasından filme ayrı youtube ayrı müzik ayrı veya oyunlar için cs ayrı bf1 ayrı valo ayrı hepsine tek tek istediğin ayarı yapıp ister ambiyans ister full hard oynuyosun ve bunların arasında geçiş aşırı kolay. Ses kalitesi bi oyuncu kulaklığı ve bu fiyat için daha iyisi olamaz dedirtiyo. En büyük ve bence rakiplerinden pahalı olsada aldıracak özelliği hem 2.4 hemde bluetooth aynı anda bağlı kalıp telefon çaldığında herhangi bi geçiş yapmadan direk açıp konuşabiliyosun. Oyun oynuyodum telefonu duymadım ya da oyunun ortasında kulaklığı çıkarıp konuşmaya çalışmak gibi bi derdin yok

Kullanıcısı olarak söylüyorum şu an bu fiyata dün ki 1 tl ye satılan kulaklık kadar seri ve hızlı alınmalı. Terletmiyo kafana metal temas etmediği için asla ağrıtmıyo. Steelseries gg uygulamasından filme ayrı youtube ayrı müzik ayrı veya oyunlar için cs ayrı bf1 ayrı valo ayrı hepsine tek tek istediğin ayarı yapıp ister ambiyans ister full hard oynuyosun ve bunların arasında geçiş aşırı kolay. Ses kalitesi bi oyuncu kulaklığı ve bu fiyat için daha iyisi olamaz dedirtiyo. En büyük ve bence rakiplerinden pahalı olsada aldıracak özelliği hem 2.4 hemde bluetooth aynı anda bağlı kalıp telefon çaldığında herhangi bi geçiş yapmadan direk açıp konuşabiliyosun. Oyun oynuyodum telefonu duymadım ya da oyunun ortasında kulaklığı çıkarıp konuşmaya çalışmak gibi bi derdin yok
Hocam ben almayı düşünüyorum hem oyun, hem müzik, hem film vs. için. Millet pahalı diyor 3-4 k dan fazla bir kulaklığa verilmez diyor. Sen ne diyorsun? Ona göre alacağım veya almayacağım.

Hocam ben almayı düşünüyorum hem oyun, hem müzik, hem film vs. için. Millet pahalı diyor 3-4 k dan fazla bir kulaklığa verilmez diyor. Sen ne diyorsun? Ona göre alacağım veya almayacağım.
Ben bu fiyata değeceğini düşünüyorum. Film, müzik ve oyun için kullandım. Performansından ve rahatlığından çok memnunum. Uzun saatler kullanımda bile rahatsız etmiyor.

Tek problem, Hyperx Cloud 3S'e nazaran batarya süresi baya düşük, onun haricinde benim gözümde çok çok daha iyi Nova 7X.
Ben de almayı düşünüyorum Nova 7X'i.

Geri