BMW 320i BMW 320D BMW 116 İ Hangisini Almalıyım?

320d dusuk km bulman zor mümkünse 200km gecmemis olsun.

116d - 116d ED var. ED olanlar manuel motoru N47.

116d icinde iki motor seçeneğine ayrılıyor
1.6 dizel N47 ve 1.5 dizel 3 silindir B37.
B37 motor olan daha güncel kasada geliyor ve daha uygun fiyata bulabiliyorsun bu yönden iyi ama 1/2 kronik yasatabilir.
Burda iki motor seceneğinden birini elemek yerine en dusuk km olanı alabilirsin.
320i tek kapılar nasıldır?

yani illa bmw istediginiz icin yapıcak bise yok alabileceginiz en düşük kmlerde bakın ağır bakımları yapılmış ve yağ pompası değiştirilmiş olursa daha iyi olur kaput değişen olmasın bmw de ön taraftan kaza yapınca geri toplanmıyor bunun dışında pek bi önerim yok
Bütçemi 1.200 e çıkarsam ne bakabilirim?

1.2 ye ne bakabilirim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam almışken bmw almak istiyorum tek başıma yaşıyorum zaten
bmw gerek yok sanayicilerle niye akraba olmaya bu kadar seveslisiniz illa alman marka otomobil istiyorsanız

mersedes A serisine bakım motor reno motoru çok sorun yaşamazsın iç donanımda mersedes olur

2. audi a3 bakabilrisiniz

Bir milyon TL bütçem var ilk arabam olucak ve BMW istiyorum aklımda bu üç model var hangisini tercih etmeliyim?
320i 2012 al kafana bak sorunsuz ağır bakımları da yapılmışsa mükemmel olur YouTube de andçetin adlı bir kanal var araba inceliyor istersen oradan bakabilirsin. Hangisi alınır hangisi alınmaz diye

1.2 ye ne bakabilirim?

Hocam almışken bmw almak istiyorum tek başıma yaşıyorum zaten
a3 sedan a5 hyundai genesis mondeo 2017 üstü insignia 2017 üstü bunlar sorunsuz araba değil ama bence bu fiyatlara bunlar alınır suv istersen kia sportage

bence f30 veya audi a5 al

320i tek kapılar nasıldır?
E92 bakiyorsan kesinlikle uzak dur 320i 316i gibi modellerden E9X serisinde sadece 320dye bakman lazim senin. 1 milyona da en mantiklisi olur bu arada. Bakim gecmisi belli bir e90 veya e92 almak.

F30'da anca 316i bulursun muhtemelen ona da girme bos ver f30a bincem diye pisman olursun. Zaten e92 e90 320dler daha guzel gidiyor.

F20 icin de 116d olanlara bak.

Genel olarak bu arabalarin hepsinde senden once binenlerin bakimlarini nasil yaptirdigi onemli onun disinda burda istedigimiz kadar konusalim yok o soyle yok o boyle diye her zaman bakimi zamaninda yapilmis olan araba her anlamda daha iyi olacak. Burda istedigimiz kadar golf polo onerelim onlar da ayni sekil bakimlari duzgun zamaninda yapilmamissa onlar da bas agritir. A3 ve A5 de dusun bence bu arada.

1,0 TSİ A3 FALAN AL GEÇ BAK KEYFİNE VEYA GOLF POLO VS

E92 bakiyorsan kesinlikle uzak dur 320i 316i gibi modellerden E9X serisinde sadece 320dye bakman lazim senin. 1 milyona da en mantiklisi olur bu arada. Bakim gecmisi belli bir e90 veya e92 almak.

F30'da anca 316i bulursun muhtemelen ona da girme bos ver f30a bincem diye pisman olursun. Zaten e92 e90 320dler daha guzel gidiyor.

F20 icin de 116d olanlara bak.

Genel olarak bu arabalarin hepsinde senden once binenlerin bakimlarini nasil yaptirdigi onemli onun disinda burda istedigimiz kadar konusalim yok o soyle yok o boyle diye her zaman bakimi zamaninda yapilmis olan araba her anlamda daha iyi olacak. Burda istedigimiz kadar golf polo onerelim onlar da ayni sekil bakimlari duzgun zamaninda yapilmamissa onlar da bas agritir. A3 ve A5 de dusun bence bu arada.
320iedlerin farkı ne hocam

1.200-1.300 civarlarına 200.xxx km altında ağır kayıtsız F30'lar var. Yaşın gençse tecrübe etmen gereken bir araç hayata bir kez geliyorsun ilerde aile babası olacağında alırsın egeanı golfünü hondanı gençken BMW Mercedes'e bin hevesini al ağır bakımları zamanında yapılmış iyi binilmiş bir BMW ya da Mercedes sana aşamayacağın problemler çıkartmaz. Kendim Ankara Şaşmaz'da yedek parça dükkanı işletiyorum en çok parça verdiğim araç modeli yılı fark etmeksizin Golf ve Leon serisi (kötülemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) . Bmw ve mercedesler hor kullanmadıkça rutin bakımı yapıldıkça gönül rahatlığıyla binilir. Bütün bunlar dışında c180 ya da F30 kasa bmwler hala her girdiği ortamda kızların da erkeklerin de dikkatini çeker :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,592
Üyeler
193,443
Son üye
kayix
Geri