❌İndirim Bitti! Getiryemek 400/300₺ İndirim

Sonunda göründü 300gr kuzu eti 152₺ ye geldi teslimat ücreti 49₺ olmasa daha uyguna gelcekti

Bakış açın sığ veya saçma diyerek beni küçümsüyorsun saldırgan bir tutumla yazıyorsun sonra hakaret etmedim diyorsun ben kendimi Türkçe bilmiyor zannediyorum sürekli ama bildiğini sanıp söylediği sözün nereye gittiğinden haberi olmayan adam argümanın varsa tartışalım diyor yazık kafana kardeşim senin sözüne karşılık aynı üslupla sana verdiğim cevapta budur Allaha yakın bana uzak ol.
Kırdıysam eğer özür dilerim kötü bir niyetim yoktu. Sana sığ demedim bakış açın yanlış bunu belirttim sadece. Bence sen çok alıngan yaklaşıyorsun. Taraf tutmanın bir önemi yok herkes birbirinden indirim çalıyor zaten. Forumlar birbirinden çalıyor kanallar birbirlerinden çalıyor. İndirimlerin olayı bu zaten. İndirimi bulan kişi patentle bunu tescillemiyor sonuçta. Önemli olan insanların yararlanması bu kadar basit.

kuponu önceden yazıp hata verenler bi daha denesin bence

sağol hocam çalıştı bende, konuyu açan arkaşa da teşekkür ederim yarım kilo fıstıklı kadayıf 150 TL ye geldi 😋 derken 30 sn içinde arayıp iptal ettiler ne alak 🤬
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ee ne anladıkm bu işten 🤬
iptal ederken ne diyorlar? zincir marketlerde iptal sorunu hiç olmamış anlaşılan

Kırdıysam eğer özür dilerim kötü bir niyetim yoktu. Sana sığ demedim bakış açın yanlış bunu belirttim sadece. Bence sen çok alıngan yaklaşıyorsun. Taraf tutmanın bir önemi yok herkes birbirinden indirim çalıyor zaten. Forumlar birbirinden çalıyor kanallar birbirlerinden çalıyor. İndirimlerin olayı bu zaten. İndirimi bulan kişi patentle bunu tescillemiyor sonuçta. Önemli olan insanların yararlanması bu kadar basit.
Uzatmıyorum bende özür dilerim.

sipariş verdim sipariş ortada yok verdiğimde görünmüyor şaka mı
Kurye vefat etmiştir.

1777748083525.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,619
Üyeler
193,457
Son üye