Kulaklık çok eski değil 3 yıllık falan ama wirelessdan dolayı geçmek istedim. Fakat arada ses farkı çok değilse değmez gibi.Yani kulakligin çok eskimediyse bence gerek yok, eskidiyse geçilir.
Kulaklık çok eski değil 3 yıllık falan ama wirelessdan dolayı geçmek istedim. Fakat arada ses farkı çok değilse değmez gibi.Yani kulakligin çok eskimediyse bence gerek yok, eskidiyse geçilir.
Ben geçmezdim ek masrafa değmez. Void elite güzel kulaklık. Corsairin kötü ergonomi kulakliklarindan biri olsa geç derdimde ondan bence geçme.Kulaklık çok eski değil 3 yıllık falan ama wirelessdan dolayı geçmek istedim. Fakat arada ses farkı çok değilse değmez gibi.
Casbhackleri 4 ay tutuyor hepsi galiba. 1 ay onay için bekletip 3 ayda ödeme bekletiyorlar. Gigabyte öyle yaptı.BU ROG ekipmanını anlat kampanyasına katıldım her şey eksiksiz kusursuz. rog oled monitör içiçn ve rog azoth klavye için fakat 2 ay olacak halen gelmedi nakitim. ona göre alın. (ONAYLANMASINA RAĞMEN)
ses olarak Peltanın sesi daha temiz ve kaliteli 50mm titanyum kaplama sürücüleri var değişme hissi kapladıysa seni geçilebilir ama elindeki kulaklık kötü değil kesinlikleKulaklık çok eski değil 3 yıllık falan ama wirelessdan dolayı geçmek istedim. Fakat arada ses farkı çok değilse değmez gibi.
Ben 3 ay önce satın aldım bu kulaklığı ben de faydalanabiliyor muyum bundan?Nakit iade kampanyası açmışlar şuan kulalnıyorum kulaklık 5k fiyata göre güzel bir kulaklık dışarıda kullanırken boynu rahatsız etmiyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Bu arada gaming genden alırsanız 150tl kargo ücreti var
![]()
ASUS ROG Pelta Aura Sync RGB PS5 Uyumlu Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık
www.gaming.gen.tr
2036TL iade kampanyası
Unleash Your Limit 2026 – ASUS Promotion
promotion.asus.com
ekipman anlatma kampanyası
![]()
ROG EKİPMANINI ANLAT - Son Kullanıcı İnceleme Programı|ASUS Türkiye
FİKRİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ! ROG ÜRÜNÜNÜZÜN İNCELEMESİNİ 09/03/2026 - 30/06/2026 TARİHLERİ ARASINDA YAYINLAYIN, 1000 TL PARA ÖDÜLÜ VEYA 30 EURO DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU KAZANIN. KAMPANYA STOKLARLA SINIRLIDIR. ASUS, ÖNCEDEN HABER VERMEKSİZİN KAMPANYAYI SONLANDIRMA HAKKINA SAHİPTİR.www.asus.com
2 kampanya birleşiyor mu bilmiyorum şuanda Firma dönüş yaptığında güncelleyeceğim
Resident evil requim kodunu teslim almam 10 gün sürmüştü bunda ne kadar sürer bilemiyorum
Kampanya dahil satıcılar
- Game Garaj
- Gaming.Gen.TR
- Gökkuşağı
- Eternal
- Hepsiburada
- Itopya
- İncehesap
- PcKolik
- Sinerji
- Tebilon
- Vatan Bilgisayar
- Vizyon Bilgisayar
Sırf bu yüzden katılmıyorum bu kampanyalara. Rog Kithara cazip fiyata geliyor ama almıyorum.BU ROG ekipmanını anlat kampanyasına katıldım her şey eksiksiz kusursuz. rog oled monitör içiçn ve rog azoth klavye için fakat 2 ay olacak halen gelmedi nakitim. ona göre alın. (ONAYLANMASINA RAĞMEN)