RTX 5080 Ekran Kartı Önerisi

focus0

80+
Reaksiyon skoru
11
Beyaz RTX 5080 arıyorum. 75k bandını geçmicek fiyat performans ne önerirsiniz. Beyaz olması şart. Taksitli olursa mükemmel olur. Attığım sizce nasıl

Ekler

• IMG_0461.webp
    IMG_0461.webp
    72.7 KB · Hit: 40
Beyaz RTX 5080 arıyorum. 75k bandını geçmicek fiyat performans ne önerirsiniz. Beyaz olması şart. Taksitli olursa mükemmel olur. Attığım sizce nasıl
Gigabyt'ın ekran kartlarınada bakabilirsin aradığın bütce aralığında fakat msi alman tabii ki daha iyi.

Attığın güzel, Galax var 72K civarı, bence 2. Ele yönel temiz birkaç aylık daha güzel bir şey bulabilirsin fiyatı da uygun olur

Ventustan daha iyi soğutmaya sahip bu model

Galax 1 Click oc al 70k.
Fakat msi, asus ikinci elde daha hızlı gidiyor o da var.
Hocam böyle düzeyde bir kart bence zaten uzun süre kullanılır. Ki zaten 6000 serisi gecikecek. 2.eli düşünmek şu an için gereksiz olur bence.

Galax alıcaktım arkadaşlar ama faaliyetlerini durdurdu felan diye haber duydum vazgeçtim.

Hocam böyle düzeyde bir kart bence zaten uzun süre kullanılır. Ki zaten 6000 serisi gecikecek. 2.eli düşünmek şu an için gereksiz olur bence.
Öyle tabii de günün sonunda bir gün elbet satacaksın ya o bakımdan dedim. O konu dert değilse galax alabilirsin bende o var hala eksik 2-3 parçam olduğu için kuramadım yatıyor dolapta :D

Galax alıcaktım arkadaşlar ama faaliyetlerini durdurdu felan diye haber duydum vazgeçtim.
Alabilirsin hocam galax zaten palite ait bir markaydı ex gamer bir çok giriş orta modelden çok daha başarılı bir kart yönetimsel değişiklikler gibi düşünün garantiye palit bakacak artık ayrı ayrı ilgilenmek yerine birleşme gibi düşünün
Edit:
Belirtmek isterim ki 1 click oc giriş ex gamer orta hof üst modelidir eğer imkan varsa ex gamer alın fiyat farkı çok az oluyor genelde.

Son düzenleme:
En yakışıklı beyaz kart colorful igame ultra valla bulabilirsen bundan al 2.ele yönelip

Alabilirsin hocam galax zaten palite ait bir markaydı ex gamer bir çok giriş orta modelden çok daha başarılı bir kart yönetimsel değişiklikler gibi düşünün garantiye palit bakacak artık ayrı ayrı ilgilenmek yerine birleşme gibi düşünün
Edit:
Belirtmek isterim ki 1 click oc giriş ex gamer orta hof üst modelidir eğer imkan varsa ex gamer alın fiyat farkı çok az oluyor genelde.
Anladım hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

colorful igame ultra
Hocam sıfır fiyatı istiyorlar zaten Adam aldığı fiyata veriyor ekran kartını

Anladım hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sıfır fiyatı istiyorlar zaten Adam aldığı fiyata veriyor ekran kartını
Beyaz karaborsa malesef :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular