🔥İndirim Attack Shark X3 SUPERLIGHT MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) 1300 TL

atk a9plus mu bu mu

Satıcının diğer attack shark ürünlerinde de harbi iyi indirimler var. Aynı zamanda GİZA isimli satıcıda indirime girmiş ortak ürünlerde, rekabet ediyorlar sanırım, bizim işimize gelir.

Bunun ilk parti üretetimi olanını zamanında amazondan almıştım (Capslock basınca takılan, yazılım ile düzeltildi) arada imleç atlama-takılma yapıyor bu fare. Küçük olması güzel ele falan iyi oturuyor ama kablolu ya da kablosuz fark etmiyor o takılma yüzünden kullanmıyorum. Yeni serilerde bu sorun çözülmediyse almayın.

Benimde ajaz 159 pro var şuan kullandığım fiyatı bana uygun geldiği için bir adet sipariş ettim. Yedekte dursun bu sensör bu fiyata zor alırız .
bende de 159 pro var temudan almıştım 800 küsür TL'ye hocam sıkıntısı yok gibi sadece biraz fazla sıkınca plastik sesi geliyor çıtırdamalar bir de siyah rengş var bende arka avuç içine temas eden kısımda o matlık kayboldu sizde de öyle mi?

atk a9plus mu bu mu
bence a9 plus al paraya kıyıp, arkadas gecen aldı ve ben de test ettim bundan daha iyi olduğu bariz olduğu ortada zaten. ayrıca güncel yazılım desteği devam ettiği icin atk daha iyi bir tercih olur 700 tl farkla

bende de 159 pro var temudan almıştım 800 küsür TL'ye hocam sıkıntısı yok gibi sadece biraz fazla sıkınca plastik sesi geliyor çıtırdamalar bir de siyah rengş var bende arka avuç içine temas eden kısımda o matlık kayboldu sizde de öyle mi?
bende henüz kaybolmadı bende aktif kullanıyorum. aynı zamanda almış olabilir bende o fiyatlara almıştım

bende henüz kaybolmadı bende aktif kullanıyorum. aynı zamanda almış olabilir bende o fiyatlara almıştım
1 yıl olacak neredeyse şarjı falan hala mükemmel gidiyor çok şükür bu tip masulardan almaktansa aynısını alırım daha iyi hocam mcu falan da kaliteliydi bunun

1 yıl olacak neredeyse şarjı falan hala mükemmel gidiyor çok şükür bu tip masulardan almaktansa aynısını alırım daha iyi hocam mcu falan da kaliteliydi bunun
aynısını nereden bulacağız hocam tekrar aynısı şuan en uygun sitelerde 2300 tl civarında

Geri