🔥İndirim Hyperx cloud III S 5149 TL 5-6 taksit

benimkinde bluetooth u çalışmıyor ne yaptıysam bağlayamadım aygıt bluetooth moduna geçiyor ama kesinlikle gözükmüyor iade olcak sanırım yaşıyan varmı bu sorunu deneyip bilgilendirirmisiniz ?
@Cyllee @ltcolbaron41

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

idefix de hala ticket e cevap vermedi ve ayrıyetten benim faturam hala oluşturulmadı
Benim faturamda hala oluşmadı ticket bende açtım cevap yok Bluetooth modunu eve gidince deneyeceğim haber veriririm hocam

benimkinde bluetooth u çalışmıyor ne yaptıysam bağlayamadım aygıt bluetooth moduna geçiyor ama kesinlikle gözükmüyor iade olcak sanırım yaşıyan varmı bu sorunu deneyip bilgilendirirmisiniz ?
@Cyllee @ltcolbaron41

idefix de hala ticket e cevap vermedi ve ayrıyetten benim faturam hala oluşturulmadı
Bluetooth modunda sorun yok 3 saniyemi almadı, normalde telefonu kulaküstüyle kullanmazdım ama şuan fikrim değişti, kulaklık gerçekten çok iyi. Ek olarak hepsijet ile geldi bana ürün, faturası kutunun üzerine paketin içine konulmuştu.

Hocam oyunda ses azalıyor sesi diğer kulaklığa göre daha az duyabiliyorum onun haricinde müzikte filan eq ile güzel oluyor

Youtubeda müzik dinlerken ses kalitesi de yüksekliği de güzel ama oyunda ses yarı yarıya azalıyor anlamadım
Hocam bu vereceğim eq ayarlarını dener misin bende YouTube de bir yabancıdan gördüm şuan çok iyi oldu beğendim baya .
32Hz at -5.7dB, 64Hz at +7.1dB, 125Hz at +5dB, 250Hz at OdB, 500Hz at -3.8dB, 1KHz at -4.1dB, 2Khz at -4.4dB, 4Khz at +3.5dB, 8KHz at +8.4db and finally 16KHz at -1.7dB.

Hocam bu vereceğim eq ayarlarını dener misin bende YouTube de bir yabancıdan gördüm şuan çok iyi oldu beğendim baya .
32Hz at -5.7dB, 64Hz at +7.1dB, 125Hz at +5dB, 250Hz at OdB, 500Hz at -3.8dB, 1KHz at -4.1dB, 2Khz at -4.4dB, 4Khz at +3.5dB, 8KHz at +8.4db and finally 16KHz at -1.7dB.
Steelseries GG de ise bu ayarlar direkt ayar profilini paylaşabiliyorsunuz.

Bluetooth modunda sorun yok 3 saniyemi almadı, normalde telefonu kulaküstüyle kullanmazdım ama şuan fikrim değişti, kulaklık gerçekten çok iyi. Ek olarak hepsijet ile geldi bana ürün, faturası kutunun üzerine paketin içine konulmuştu.
nasıl bağladınız anlatabilirmisiniz bende gözükmüyor ayrıyetten satıcıya baktığımda bluetooth özelliği yok gibi bişey yazmış açıklamaya da

@Cyllee @ltcolbaron41

Hocam ben bağladım telefonla Bluetooth sorun olmadı. Hatta bir kulaklığı ilk kez bu kadar kolay bağladım sanirim.

Hocam fatura olduğuna emin misin irsaliye olmasın o bana hepsi jet ile geldi valla pakete dikkat etmedim fatura var mı diye atmista olabilirim hatta

Hocam ben bağladım telefonla Bluetooth sorun olmadı. Hatta bir kulaklığı ilk kez bu kadar kolay bağladım sanirim.

Hocam fatura olduğuna emin misin irsaliye olmasın o bana hepsi jet ile geldi valla pakete dikkat etmedim fatura var mı diye atmista olabilirim hatta
benimki bağlanmıyor ismi çıkmıyor hem telefonda denedim hem pc de

Hocam bunlar müzik için mi yoksa cs için mi ?

Ufak bi test edip kullandım bir sorun göremedim gece daha detaylı bakmaya çalısıcam hocam, faturamı da kesmişler garanti belgesi içinde sadece ürünün kodunu girip garanti tarihini görebilmek isterdim böyle bi site bulamadım. Sonuç olarak şuanlık bi sorun yok ben 4800 tl lere aldim zaten fp :)

Mchose x9, razerblackshark v2 usb versiyonlarla kıyasladım mikrofon deneyimini ikisini de geride bıraktı.
Hocam benim aldigim cloud 3s cizirti yapiyor da cozemezsem iade edecegim onun yerine mchose x9 v9 falan dusunuyorum sizce attan inip eşşeğe binmiş gibi olur muyum markayı sadece forumda gördüm.

Hocam benim aldigim cloud 3s cizirti yapiyor da cozemezsem iade edecegim onun yerine mchose x9 v9 falan dusunuyorum sizce attan inip eşşeğe binmiş gibi olur muyum markayı sadece forumda gördüm.
X9 üzmez v9 deneyimlemedim, x9 istediğin hee şeyi verebilir çok kaliteli müzik zevki haricinde

x9 alırsan eq ayarları ile bazı yerlerde daha iyi ses yakalarsın.

Geri