Linux u nasıl kurarım

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
690
Linux kuramıyorum sisteme bir türlü yapamayınca Ai a yazayım önce dedim oda beni kackere yanlış yollara soktu ondan dolayı foruma yazma kararı aldım

Usb cihazi yeterli ytube da anlatan videolar bol yeterki hangi surumu kuracaksiniz ona karar verin

Hangi hata geliyor?
Hâlâ oluşturuyor diyor ondan atamadım https://hizliresim.com/gq8u0du

Ekler

• 1000055568.webp
    1000055568.webp
    1,011.5 KB · Hit: 10
Son düzenleme:
Hâlâ oluşturuyor diyor ondan atamadım https://hizliresim.com/gq8u0du
Başarıyla kurmuş görünüyorsunuz hocam. Bir problem çıkarsa yalnızca onu iletiniz.

Daha sonra tekrar başlatınca kernel panic hatası aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekler

• 1000055585.webp
    1000055585.webp
    291.5 KB · Hit: 14
Daha sonra tekrar başlatınca kernel panic hatası aldım

.
Hocam iso dosyasının kurulu olduğu usb'yi çıkartmış olabilir misiniz acaba? Linuxta ilk önce usb üzerinden boot eder ve Try Zorin Os tarzı bir seçenekle size her şeyi sunar. Ekipmanlarınızın çalışıp çalışmadığını anlamak için vs böyle güzel bir özellik var. Bu yüzden kurulum %100 tamamlanana kadar usb'yi çıkartmamanız gerekiyor. Windowstaki gibi değil bu kısım. Eğer bundan kaynaklanmıyorsa detay vermeniz lazım sorunu anlayabilmek adına. Çok parametre var.

Hocam iso dosyasının kurulu olduğu usb'yi çıkartmış olabilir misiniz acaba? Linuxta ilk önce usb üzerinden boot eder ve Try Zorin Os tarzı bir seçenekle size her şeyi sunar. Ekipmanlarınızın çalışıp çalışmadığını anlamak için vs böyle güzel bir özellik var. Bu yüzden kurulum %100 tamamlanana kadar usb'yi çıkartmamanız gerekiyor. Windowstaki gibi değil bu kısım. Eğer bundan kaynaklanmıyorsa detay vermeniz lazım sorunu anlayabilmek adına. Çok parametre var.
Olabilir

Benim şarjım bitiyor diye kapanmıştı

Geri