Patriot 16GB 6000MHZ CL30 ilan var ve 8500 TL kafa rahatArkadaşlar selam 7500TL ye 2 aylık bu rami alacağım sizce alınır mı? Baktığım kadarıyla hynix a die çip var üzerinde O.C anlamında yetenekli bir ram. 7500 anlaştık ama 7300-7000 düşürmeye çalışacam fiyat iyi mi?
O kadar bütçe yok max 7 7500 bile olursaPatriot 16GB 6000MHZ CL30 ilan var ve 8500 TL kafa rahat
Elden almak istiyorum max bütçe 7 zatenAçılmamış kutuya 8.5k vermeyi tercih ederim ben cl36 ramleri satıyorlar o fiyata sahibinden de
Bütçe olsa patriot viper alıp geçerim hocam ama durum buAçılmamış kutuya 8.5k vermeyi tercih ederim ben cl36 ramleri satıyorlar o fiyata sahibinden de
Hocam asusun b650m r destek sayfasında lexar 6000mhz butun ramlerin yanında hynix a die yazıyorHynix a-die olduğunun kanıtı var mı adamda? Thaipoon Burnerdan bir baktırın. Şu şekil Manufacturer da yazar bazen DİE DENSİTY de die olarak da yazar.
Alıntıyı görüntüle
Hynix bile olmayabilir A die olduğunu hiç sanmıyorumArkadaşlar selam 7500TL ye 2 aylık bu rami alacağım sizce alınır mı? Baktığım kadarıyla hynix a die çip var üzerinde O.C anlamında yetenekli bir ram. 7500 anlaştık ama 7300-7000 düşürmeye çalışacam fiyat iyi mi?
Micron çip vardır büyük ihtimalle hynix a die değildirArkadaşlar selam 7500TL ye 2 aylık bu rami alacağım sizce alınır mı? Baktığım kadarıyla hynix a die çip var üzerinde O.C anlamında yetenekli bir ram. 7500 anlaştık ama 7300-7000 düşürmeye çalışacam fiyat iyi mi?
Satıcıya hangi programı indirmesini söyleyeyim? Cpu-z de gözüküyor muMicron çip vardır büyük ihtimalle hynix a die değildir
Hocam cl değerini 36 belki 30’a düşürebilirsem yeter banaMicron çip vardır büyük ihtimalle hynix a die değildir