Yardım Laptop da linux kurarken Kernel panic hatası alıyorum

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
692
Bundan önce bir şey yoktu yapay zekanın dediklerini yaptıktan sonra USB kimi zaman 55 mb kimi zaman 0kb kimi zamanda 25-30 MB kimi zamanda 10-20 MB aralarında dolanmaya başladı düzeltmeye çalıştım ama olmadı şimdide ne yaparsam yapayım linux kurmaya çalışırken kernel panic hatası alıyorum

Ekler

• 1000055588.webp
    1000055588.webp
    360.2 KB · Hit: 14
secure boot ve fast bootu kapat işlemci modelini belirtirsen spesifik bir durum varmı görebiliriz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

secure boot ve fast bootu kapat işlemci modelini belirtirsen spesifik bir durum varmı görebiliriz.
hazırlamış olduğun iso'da da sorun olabilir farklı bir iso ile de deneyebilirsin iso lar genelde fiziksel sunuculara göre tasarlanıyor

burda hiç ugrasma geminiyi aç her hata aldıgın yerin fotografını cekip at ne yapabilirim diye sor adım adım her seyi gosterir

burda hiç ugrasma geminiyi aç her hata aldıgın yerin fotografını cekip at ne yapabilirim diye sor adım adım her seyi gosterir
Onun yüzünden bunlar oldu zaten

A4 5000 APU with Radeon (TM) HD Graphics 1.50 Ghz

hazırlamış olduğun iso'da da sorun olabilir farklı bir iso ile de deneyebilirsin iso lar genelde fiziksel sunuculara göre tasarlanıyor

işlemcinin apu olduğunu söyle geminiye ve neleri düzeltmem gerektiğini sor muhtemelen sana bir kaç ayar yaptırıcak ve sorunun düzelecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,577
Üyeler
194,460
Son üye
Dilbaz
Geri