Yardım Forza mı Xmax mı hangisi ?

eneskaya6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,795
İkisini de henüz denemedim kime sorsam farklı konusuyor.

2 sinden birini almayı düşünüyorum ve tahminimce min 3-5 sene kullanırım.
Kullanım amacım 2 kişi ağırlıklı ve yazın istanbul ici kullanacağım.

Haftanın 3-4 günü tek başıma 50km-50km gidip geleceğim.

aktif forza kullanıcısıyım forzada genel bir 3 lü balata sorunu var hocam 5-6k km bandında varyatör titremeye başlıyor ve gerçekten rahatsız edici bi durum. Ben bundan dolayı 10k km de 5li balata taktırdım onun dışında motordan memnunum.

ama bütçen yetiyorsa ben x max derim :)

aktif forza kullanıcısıyım forzada genel bir 3 lü balata sorunu var hocam 5-6k km bandında varyatör titremeye başlıyor ve gerçekten rahatsız edici bi durum. Ben bundan dolayı 10k km de 5li balata taktırdım onun dışında motordan memnunum.

ama bütçen yetiyorsa ben x max derim :)
Sorunun maliyeti ne kadar hocam xmax de herhangi bir sorun var mı bildiğiniz?

Sorunun maliyeti ne kadar hocam xmax de herhangi bir sorun var mı bildiğiniz?
x max hiç kullanmadım ama kullanıcılarından ve hem forza hem x max kullananlardan aldığım dönüş iyi yöndeydi onun dışında forza 5li balata taktırmanın malıyeti de 20 yi falan buldu

bu sorun 2026 modellerdede varmı ? bende sıfır almayı düşünüyorum

x max hiç kullanmadım ama kullanıcılarından ve hem forza hem x max kullananlardan aldığım dönüş iyi yöndeydi onun dışında forza 5li balata taktırmanın malıyeti de 20 yi falan buldu
300k bütçe ayırmayı düşünüyorum hocam. Xmax sekil olarak daha sportif geliyor forza da tam böyle kalıplı scooter gibi duruyor konforun kendisi gibi.
Birde kasım aralık aylarında piyasalarında düşüş oluyor mu diğer aylara göre.

5k km kadar 2025 model forza kulandım 4 defa varyatör temizlettirdim kalkışta titreme muhabbeti yüzünden genel merkeze şikayet ettim yine çağırdılar yine temizlediler 200 km kadar daha sürdüm sonra sattım. Yoğun trafikte kalkışlarda sürekli titreme yapıyor olması cidden can sıkıcı oluyor. Yakıt ortalaması kullandığım süre boyunca 3.2 - 3.6 arası oluyordu. Şimdi ise Xmax bakıyorum grenajları daha premium duruyor 5 li balata kullanılıyor daha sorunsuz motosiklet.

5k km kadar 2025 model forza kulandım 4 defa varyatör temizlettirdim kalkışta titreme muhabbeti yüzünden genel merkeze şikayet ettim yine çağırdılar yine temizlediler 200 km kadar daha sürdüm sonra sattım. Yoğun trafikte kalkışlarda sürekli titreme yapıyor olması cidden can sıkıcı oluyor. Yakıt ortalaması kullandığım süre boyunca 3.2 - 3.6 arası oluyordu. Şimdi ise Xmax bakıyorum grenajları daha premium duruyor 5 li balata kullanılıyor daha sorunsuz motosiklet.
Honda gibi bi markanın böyle yeni motorda sorun yasatması cok ilginç geldi hocam.
Xmax bakacağım bende o zaman cunku istanbuldayım ful trafik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,853
Son üye
quantaism
Geri