PC için gamepad önerisi

Atrain00

80+
Reaksiyon skoru
10
Hikayeli oyunlar ve fifa oynuyorum f/p bir şey arıyorum uçuk kaçık olmasına gerek yok ilk wraith den almayı düşündüm biraz araştırınca gamesir nova 2 diye bir gamepad buldum önerisi olan var mı? Bütçe için max 2.5-3K derim ama ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi

bir tık çıkabilirsen ki buna kesinlikle değecek. gamesir cyclone 2 önerebilriim kullanıyorum 4 aydır çok memnunum bana mısın demiyor. bundan önce hep dualsense ve x box gamepadler kullanmama rağmen çok iyi. bütçe çıkmıyorsa illa şunu önereyim aradaki farkları da sayayım.
Cyclone 2'de tetik tuşlarında Hall effect ve micro switch arasında geçiş yapabiliyorsun. Battle Axe Pro'da Hall effect ve tetik mesafesi ayarı var ama Cyclone 2'de oluğu gibi bir anahtar devreye girmiyor.

Cyclone 2'de TMR stickler, tactile switch D-pad, tactile switch bumper, micro switch ABXY tuşları mevcut. Battle Axe Pro'da Hall effect stickler, membran (mekanik hisli) D-pad, micro switch ABXY tuşları mevcut. Bumper tuşları bazı yerlerde tactile switch, bazı yerlerde micro switch olarak yazıyor.

Cyclone 2'de arkada 2 tuş var. Battle Axe Pro'da arkada 2, altta 2 tuş var.
Ekstra olarak Battle Axe Pro'da Stickler ve D-pad tuşu değiştirilebiliyor.

Yazılım konusunda Gamesir iyi iş çıkartıyor. Bir sorun yaşarsan Discord üzerinden destek de veriyorlar. ATK bu konuda nasıl onu bilmiyorum.
en ucuz cyclone 2 linkini de atıyorum: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBLN822T?psc=1&psc=1

Hikayeli oyunlar ve fifa oynuyorum f/p bir şey arıyorum uçuk kaçık olmasına gerek yok ilk wraith den almayı düşündüm biraz araştırınca gamesir nova 2 diye bir gamepad buldum önerisi olan var mı? Bütçe için max 2.5-3K derim ama ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi
kanka nova 2 lite o paraya degmez onun yerin bu kol olabilir, veya flydigi ya da eos pro 2 bakabilirsin
ben bu linkte attığımı aldım aktif olarak 8bitdo2 ultimate kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler
193,442
Son üye
nrkrm
Geri