bir tık çıkabilirsen ki buna kesinlikle değecek. gamesir cyclone 2 önerebilriim kullanıyorum 4 aydır çok memnunum bana mısın demiyor. bundan önce hep dualsense ve x box gamepadler kullanmama rağmen çok iyi. bütçe çıkmıyorsa illa şunu önereyim aradaki farkları da sayayım.
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Cyclone 2'de tetik tuşlarında Hall effect ve micro switch arasında geçiş yapabiliyorsun. Battle Axe Pro'da Hall effect ve tetik mesafesi ayarı var ama Cyclone 2'de oluğu gibi bir anahtar devreye girmiyor.
Cyclone 2'de TMR stickler, tactile switch D-pad, tactile switch bumper, micro switch ABXY tuşları mevcut. Battle Axe Pro'da Hall effect stickler, membran (mekanik hisli) D-pad, micro switch ABXY tuşları mevcut. Bumper tuşları bazı yerlerde tactile switch, bazı yerlerde micro switch olarak yazıyor.
Cyclone 2'de arkada 2 tuş var. Battle Axe Pro'da arkada 2, altta 2 tuş var.
Ekstra olarak Battle Axe Pro'da Stickler ve D-pad tuşu değiştirilebiliyor.
Yazılım konusunda Gamesir iyi iş çıkartıyor. Bir sorun yaşarsan Discord üzerinden destek de veriyorlar. ATK bu konuda nasıl onu bilmiyorum.
en ucuz cyclone 2 linkini de atıyorum: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBLN822T?psc=1&psc=1