Alpha45
80+ Silver
- Katılım
- 14 Ekim 2025
- Mesajlar
- 3,061
- Reaksiyon skoru
- 2,052
Fiyatı güzel düşmüş, bu fiyatta değerlendirebilir diye düşünüyorum.
siz hangisinden bahsediyorsunuz hocam 20 binlik olan mı 30 k olan mıkasım ayında 850 TL'ye almıştım kupon ile, önerebilirim. o günden bu yana aktif bir şekilde kullanıyorum, memnunum, malzeme kalitesi ve o ağırlığı ile kaliteyi hissediyorsunuz, şuan ki şartlarda bu fiyat bence uygun, alınabilir.
sizin attığınız aliminyüm diğeri plastikmiş birde ama arada çok fiyat farkı göremedim hocam 300 tl oynuyor sadece arada kaldım20.000 olanı alırdım ben aradaki fiyat farkına değmez 10.000 için.
20k olan hocamsiz hangisinden bahsediyorsunuz hocam 20 binlik olan mı 30 k olan mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam, eğer kamp için alıyorsan 30.000 mAh olanı tercih et ama günlük kullanım için 20.000 mAh gayet yeterli. Benzer bir powerbank ile hem tableti hem de telefonu şarj ediyorum, ona rağmen cihazın %50 şarjı kalıyor. Kısacası, günlük kullanıcıya 20.000 mAh fazlasıyla iş görür.siz hangisinden bahsediyorsunuz hocam 20 binlik olan mı 30 k olan mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sizin attığınız aliminyüm diğeri plastikmiş birde ama arada çok fiyat farkı göremedim hocam 300 tl oynuyor sadece arada kaldım
peki bu aliminyum ile plastik farkı nedir hocam 20 lik bana da çok cazip geldi ama chatgpt falan sordum aliminyum çok ısınır diyor yazları kışında çok soğuk olur diyor tam çözemedim mantığıHocam, eğer kamp için alıyorsan 30.000 mAh olanı tercih et ama günlük kullanım için 20.000 mAh gayet yeterli. Benzer bir powerbank ile hem tableti hem de telefonu şarj ediyorum, ona rağmen cihazın %50 şarjı kalıyor. Kısacası, günlük kullanıcıya 20.000 mAh fazlasıyla iş görür.
Ben de tam olarak neden öyle kullandıklarını bilmiyorum hocam ama alüminyum daha iyi bir malzeme. Sonuç olarak, plastikten çok fazla ısınacağını zannetmiyorum, abartmış gibi geldi.peki bu aliminyum ile plastik farkı nedir hocam 20 lik bana da çok cazip geldi ama chatgpt falan sordum aliminyum çok ısınır diyor yazları kışında çok soğuk olur diyor tam çözemedim mantığı
daha iyi bir alternatif yoksa 20 liği çekiyorum hocam o zamanBen de tam olarak neden öyle kullandıklarını bilmiyorum hocam ama alüminyum daha iyi bir malzeme. Sonuç olarak, plastikten çok fazla ısınacağını zannetmiyorum, abartmış gibi geldi.