Akdeniz'de petrol bulundu mu sizce?

Birçok ülke kudurdu. Petrol olmasa bu kadar yankı uyandırmazdı herhalde.
İnşallah bulunmuştur. Eğer bulunursa dolar 5 seviyesine kadar inecek gibi. Cuma günü her şey belli olacak.
@Kazım Soy
Bulunmus büyük ihtimal borrsa %3 yükseldi euro dolarda %1.15 gibi düsüs yasandı bu arada akdenizde petrol karadenizdede doğalgaz bulunduğu söyleniyor karadenizde doğalgaz bulunduğnu bloomberg yazdi akdenizde petrol bulunduğnu euronews yazdı

Doğalgaz da olabilir.

Baştakiler hemen petrole dayalı ekonomi kurmaya çalışır. 5-6 yıl sonra da batar ülke.
Sanmıyorum
O zaman neden yenilebilir enerjiye birçok yatırım yapılıyor? Daha bugün solar panel hücresi üreten fabrika açıldı.

Bir şey merak ediyorum şimdi bizim petrolü yeteri kadar işleyebilecek teknolojimiz var mı? Mesela yerli bir petrol firmasını benzin vb. sağlayabilecek miyiz? Teknolojimiz yoksa bulduğumuzu açıklamasak daha iyi olur.

eğer petrol ise ciddi sıçrama olabilir dolar ın 5 e düşmesi demek ...

Birçok ülke kudurdu. Petrol olmasa bu kadar yankı uyandırmazdı herhalde.
İnşallah bulunmuştur. Eğer bulunursa dolar 5 seviyesine kadar inecek gibi. Cuma günü her şey belli olacak.
@Kazım Soy
Bende baya merak ediyorum. Baya önemli bir şey olsa gerek çünkü daha önce Süleyman Soylunun attığı bir gönderide rafta duran bir takvim yaprağında 21 Ağustos’u gösteriyordu. Ama bu petrol olayı sadece bir iddia asıl olayı Cumhurbaşkanı açıkladığında öğreneceğiz

Sanmıyorum
O zaman neden yenilebilir enerjiye birçok yatırım yapılıyor? Daha bugün solar panel hücresi üreten fabrika açıldı.
Tamam da petrol bulunursa ekonominin büyük kısmını ona dayatırlar göreceğiz.

Bulunmus büyük ihtimal borrsa %3 yükseldi euro dolarda %1.15 gibi düsüs yasandı bu arada akdenizde petrol karadenizdede doğalgaz bulunduğu söyleniyor karadenizde doğalgaz bulunduğnu bloomberg yazdi akdenizde petrol bulunduğnu euronews yazdı
Bulunsa daha büyük etki yaratır. Bşr örneği Libya. Libya da 1 dolar 6.7 Libya parası gibi bişeydi sonra yeniden petrol satışı başlayınca 5.4'e düştü.

Bir şey merak ediyorum şimdi bizim petrolü yeteri kadar işleyebilecek teknolojimiz var mı? Mesela yerli bir petrol firmasını benzin vb. sağlayabilecek miyiz? Teknolojimiz yoksa bulduğumuzu açıklamasak daha iyi olur.
Doğalgaz olma ihtimali de var. Petrol olsa daha iyi ama doğalgaz olursa işlemeye gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,775
Son üye
Wolvthebigbad
Geri