Ryzen 7 9800x3d için hangi anakartı almalıyım?

dostum mesajı düzgün okusana asusta bios yüzünden işlemci yakıyordu yakıyor du dışkı atıp durma artık
Dostum sen okumadın sanırım yakmasını bir kenara bıraktım yine alınmaz diyorum sen colorfulda al bu mantıkla istediği kadar dolu fp olsun yazılım olmadıktan sonra çöp.

Ee biostan yakıyorsa bu kimin sorunu oluyor düzgün değildi asrock biosları bu yaktığı gerçeğini değiştirmez kaldı ki diğer mesele am5'te bios ram vs olarak en başarılı iş çıkaran asus ve gigabyte. Asrock'ın yakmasını bir kenara bıraktım aynı fiyata bu markalar varken yine alınmaz.

buyur x870 ve b850 olarak en başarılı kart üreticisi ASRock olabilir en kararlı bios güncellemeleri ne kadar asusun olsa da ram frekans yükseltmeleri ve oc olarak ASRock çok çok sade

buyur x870 ve b850 olarak en başarılı kart üreticisi ASRock olabilir en kararlı bios güncellemeleri ne kadar asusun olsa da ram frekans yükseltmeleri ve oc olarak ASRock çok çok sade
Hayır kanki ya işlemci yakıyo alınmaz sen git colorful al asus en iyisi :ROFLMAO:

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
Benim 9800x3d işlemcimi asrock anakart yaktı ve amd garantiden para iadesi yaptı. 10yıldır pc toplar kullanırım ilk defa işlemcim bozuldu.Tüm internet aleminde saatlerce araştırma yaptım asrock anakartları savunan bu forumdan başka yer görmedim 🤣 Bizim türk milleti malına toz kondurmaz buraya 50 tane kaynak atsak boş asrock alın aynen 👍

Benim 9800x3d işlemcimi asrock anakart yaktı ve amd garantiden para iadesi yaptı. 10yıldır pc toplar kullanırım ilk defa işlemcim bozuldu.Tüm internet aleminde saatlerce araştırma yaptım asrock anakartları savunan bu forumdan başka yer görmedim 🤣 Bizim türk milleti malına toz kondurmaz buraya 50 tane kaynak atsak boş asrock alın aynen 👍
Burası forum fazla şaşırmamak gerek hocam yaş ortalaması malum :ROFLMAO:

Burası forum fazla şaşırmamak gerek hocam yaş ortalaması malum :ROFLMAO:
Sizin sorununuz geçmişte sorun yaşatan bir markanın hala da sorun yaşattığını düşünmesi. Eğer bu kafa yapısı ile devam edeceksek hiç bir ana kart markası alınmaz. Gigabyte biosu berbattı(kendim kullanıyorum) , asus işlemci yaktı , msı biosu kitleniyordu , colorful bios yazılımı çok sorunluydu gibi gibi. İşlemci yakma sorununu @K1dot açıklamış zaten bios update ile çözülen bir sorun bu.

Sizin sorununuz geçmişte sorun yaşatan bir markanın hala da sorun yaşattığını düşünmesi. Eğer bu kafa yapısı ile devam edeceksek hiç bir ana kart markası alınmaz. Gigabyte biosu berbattı(kendim kullanıyorum) , asus işlemci yaktı , msı biosu kitleniyordu , colorful bios yazılımı çok sorunluydu gibi gibi. İşlemci yakma sorununu @K1dot açıklamış zaten bios update ile çözülen bir sorun bu.
Hangi sürüm bios update ile çözüldü ve cozuldugune dair asrockun açıklamasını paylaşabilirmisin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmişe takıntım olsa gigabyte anakart almam çünkü am4de en sıkıntılı anakartlar gigabyteydi.Secure boot sorunu yaşanıyordu. Şuan am5te en stabil anakartlar msi ve gigabyte

Hangi sürüm bios update ile çözüldü ve cozuldugune dair asrockun açıklamasını paylaşabilirmisin?
Asrockun destek sayfasında v3.25 üzeri sürümlerde yazıyor voltaj sorunlarını düzeltmek için çok fazla şey yaptılar şu anda da sorunsuz kendi arkadaşım kullanıyor ya 1 yıldır :D @K1dot

Asrockun destek sayfasında v3.25 üzeri sürümlerde yazıyor voltaj sorunlarını düzeltmek için çok fazla şey yaptılar şu anda da sorunsuz kendi arkadaşım kullanıyor ya 1 yıldır :D @K1dot
Benim işlemcim bios 3.25ten yüksekken yandı. Sıfırdan alıp 4.10 sürümünde anakartta işlemcisi yananlar var. 1 yıldır sorunsuz olmasi bir şey ifade etmiyor.Zaten yüzde 100 hepsi yanacak olsa asrock diye bir firma kalmaz,yüzde 5 hata oranı bile olsa alınacak bir risk değil.değil.Ben 1.5 yıldır takip ediyorum vsoc voltage muhabbeti 1.5 yıldır var her biosta çözüldü deniyor ama vakalar devam ediyor

anlamamaya devam edicekler boşuna uzun uzun açıklama geçiyoruz gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben bios güncellemesemde sorun olmuyor 7500f in babasini yerim ya 😋

Geri