4070 super r5 5600 darboğaz oranı 1080p

kaybishuza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
266
Bütçe
18000
18bin tl ye 4070 super buldum fiyat iyi mi almaya değer mi darboğaz yapar mı güncel ekran kartım 3070

18bin tl ye 4070 super buldum fiyat iyi mi almaya değer mi darboğaz yapar mı güncel ekran kartım 3070
1777890147713.webp

Dostum test yaptım sonuçlar bu şekilde Gerisi sana kalmış ama 26.9 50 40 fps falan etkiler daha iyi işlemci alırsanda fazlasıyla olumlu etkilenirsin 4070 super çok iyi bir kart bide markasını yazarsan

Şu darboğaz işini çok kafaya takıyorsunuz gereksiz yere.
Neden gereksiz yere olsun, stutter'lardan kaynaklı oyun oynanamaz hale gelince sistemin iyi olmasının ne anlamı kalıyor ya da 60 FPS oynamak istesem zaten niye o kadar para bayılalım.

Alıntıyı görüntüle

Dostum test yaptım sonuçlar bu şekilde Gerisi sana kalmış ama 26.9 50 40 fps falan etkiler daha iyi işlemci alırsanda fazlasıyla olumlu etkilenirsin 4070 super çok iyi bir kart bide markasını yazarsan
Nasıl test ettin? Gogıla yazarak mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden gereksiz yere olsun, stutter'lardan kaynaklı oyun oynanamaz hale gelince sistemin iyi olmasının ne anlamı kalıyor ya da 60 FPS oynamak istesem zaten niye o kadar para bayılalım.
Neden shutter olacakmış?

Stutter olacağını nerden çıkardın?

Alıntıyı görüntüle

Darboğazın ne kadar olacağı bilgisini o 'cart curt' sitelerden mi aldın, yoksa kendi verin mi? Merak ettiğim için soruyorum ?

Fiyat güzel ama kart ne durumda acaba? Darboğazı çok dert etme

Neden shutter olacakmış?
Teknik nedenini araştırarak öğrenebilirsin yüzeysel geçmek gerekirse sistemde stabilite kayıyor, frame time dengesizliği oluyor diyebilirim. Hiç darboğazlı sistem kullanmadan, deneyimlemeden veya araştırmadan yorum yapıyorsun sanırım.
Ayrıca da DLSS gibi teknolojileri kullanamazsın, zaten teknolojisi için de para veriyoruz ve faydalanamayacaksak ne gereği var ve de oyunda biraz optimizasyon problemleri varsa sistemdeki darboğaz ile birleşince çarpan etkisi yapıyor, oynamanın imkanı kalmıyor.

Stutter olacağını nerden çıkardın?
frame time dengesizliği, biri iyi diğeri kötü ya da o kadar iyi değilse stabilite kalmıyor, birbirlerine yetişemiyorlar

İleride monitör veya işlemci yükseltirsen alınır, yoksa gereksiz bir harcama olur gibi.

Son düzenleme:
frame time dengesizliği, biri iyi diğeri kötü ya da o kadar iyi değilse stabilite kalmıyor, birbirlerine yetişemiyorlar
Adamın işlemcisi Celeron ya da Atom değil biliyorsun değil mi? 10400F, 3600, 5600 ve bir çok kart ile 3080Ti kulandım bu yazdığım 3 işlemcide darboğaz kaynaklı senin dediğin gibi bir sorun yaşanmıyor.

Geri