hocam banada geldi. ses kalitesi driver yükleyip eq profili seçince bir nebze düzeliyor. 60tlye daha iyisini bulamayacağım için kullanacağım.bugün geldi ama ses kalitesi çok kötü
Hocam fiyatına göre nasıl 1 TL lik sonuçtabugün geldi ama ses kalitesi çok kötü
benim IEM ile kıyasladım IEM de ses yüksek ama ayak sesleri tam anlaşılmıyor Bunda ses düşük ama ayak sesleri çok temiz belli.beyler ses seviyesi yüksek aslında benim fujinle aynı uygulamalrı falanda aynı fujınde farklı bir ayar vardı sadece bunda o yok
eq ayarı ve kablo üzerinde ses acıp kapama tuşu var onları biraz kurcalayınbenim IEM ile kıyasladım IEM de ses yüksek ama ayak sesleri tam anlaşılmıyor Bunda ses düşük ama ayak sesleri çok temiz belli.
Sesini yükseltmenin bir yolu var mı ?
Hadi onlar 60 liraya aldı acaba 1600 lira verip alan var mıKulaklığı Beğenmeyenler 100 TL'ye Alabilirim![]()
hepsini yaptım hala düşük bakalım harici bir uygulamadan halledeceğimeq ayarı ve kablo üzerinde ses acıp kapama tuşu var onları biraz kurcalayın
Ayrıca ordaki ses açma kapama tuşundan sesi kısınca direk kulaklığın sesini kısıyor pc üzerindeki ses seviyesi aynı kalıyor orda gene bas ayarı falanda var
harici uygulama Fxsound var MicrosoftStore da o işinizi görürhepsini yaptım hala düşük bakalım harici bir uygulamadan halledeceğim