RDR2 ve Yeni Oyunlar İçin Sistem Tavsiyesi

Ömürr

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
40000

6videonun 3 veya 4ünde 5060 kötüleniyor 8gbvram yüzünden ve performans konusunda

Bu kasayı almak için heyecanla beklerken bu videolar beni korkuttu şahsen bu kasa iyi mi? ya da aynı fiyata 40kyı hiç geçmeden daha iyi bir sistem bulanabilir mi

beni 4-5 sene götürsün istiyorum rdr2 cs gow ragnarok lol çıkan yeni hikayeli oyunlara dalıcam (forza6 dahil)

yorumunuzu bekliyorum

(aklımda bu sistemde var ama 48k https://www.incehesap.com/falcon-9060xt-oem-paket-fiyati-48508/ alamam o yüzden)

Enucuzsistem.com
buradan filtreleyebilirsin . Bütçeyi çıkarıp 9060xt 7500f alırsan daha iyi olur . Forza 6da üzer 5060 8gb

6videonun 3 veya 4ünde 5060 kötüleniyor 8gbvram yüzünden ve performans konusunda

Bu kasayı almak için heyecanla beklerken bu videolar beni korkuttu şahsen bu kasa iyi mi? ya da aynı fiyata 40kyı hiç geçmeden daha iyi bir sistem bulanabilir mi

beni 4-5 sene götürsün istiyorum rdr2 cs gow ragnarok lol çıkan yeni hikayeli oyunlara dalıcam (forza6 dahil)

yorumunuzu bekliyorum

(aklımda bu sistemde var ama 48k https://www.incehesap.com/falcon-9060xt-oem-paket-fiyati-48508/ alamam o yüzden)
8 gb vram ile biraz zor sanki hocam 4 5 seneye çıkan oyunlarda 8 gb vram zorlar biraz

yorumunuzu bekliyorum

Dostum yorumlar doğru özellikle oynayacağın oyunlar için 8vram yetersiz rtx 5060 ti şart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yorumunuzu bekliyorum

Ayrıca ndivia şart deil RX9060XT alabilirsin fiyat performans 16gb vram istediğin oyunları oynayabilirsin hem ekran kartından çıkardığın parayı birazda işlemciye eklersin daha iyi bi sistem kurarsın

maalesef ya o kadar çıkabilsem 48kya 9060XT var onu alırdım
Yani dostum dersenki bana 45k ya sistem topla 2 nci ellerden temiz ben sana o konudada yardım ederim hem istediğin oyunları da oynayabilirsin sen yaşadığın şehiri yaz bana ben araştırıyım topliyim sana Hazır oem paket kasalar şart deil

Yani dostum dersenki bana 45k ya sistem topla 2 nci ellerden temiz ben sana o konudada yardım ederim hem istediğin oyunları da oynayabilirsin sen yaşadığın şehiri yaz bana ben araştırıyım topliyim sana Hazır oem paket kasalar şart deil
teşekkür ederim ama ailem o konuya sıcak bakmıyor yardımınız için gerçekten teşekkür ederim

bu kasa şu an yeterli değil mi bana forza 6da oynıcam

8 gb vram ile biraz zor sanki hocam 4 5 seneye çıkan oyunlarda 8 gb vram zorlar biraz
Eksik bıraktığım yer var mı bi bakar mısınız sizde?

Önemli not: bu topladığım farazi bi sistem. Parçaların uyumluluklarını kontrol etmedim. Tek tek almaya niyetlenirsen önce kesinlikle uyumluluklarını kontrol etmen lazım.

2k Ultra oynamak istiyorsan 16 gb bir ekran kartı şart hocam. En azından 50 52k civarında bir bütçen olması lazım eli yüzü düzgün bir sistem için.

2k Ultra oynamak istiyorsan 16 gb bir ekran kartı şart hocam. En azından 50 52k civarında bir bütçen olması lazım eli yüzü düzgün bir sistem için.
yok sadece 1920x1080 sistem med high ayarlarda oynasam bana yeter ya

Eksik bıraktığım yer var mı bi bakar mısınız sizde?

Önemli not: bu topladığım farazi bi sistem. Parçaların uyumluluklarını kontrol etmedim. Tek tek almaya niyetlenirsen önce kesinlikle uyumluluklarını kontrol etmen lazım.
sağolun 43efelan denk geliyor ama ssd soğutucu fan derken 47yi bulur gibi

Ssd koymayı unuttum ben. Ne eksik diyorum bende. K.b tekrar bakayım bi.

Gözüme bunlar çarptı genel olarak. Performansları nasıl tam emin değilim ama.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,364
Üyeler
194,352
Son üye
SeroMtonin
Geri