Sizce hangisi? : iPad11 A16 | vs | Samsung Galaxy Tab S10 FE+

İşi bu olan bir insanın göz göre göre neredeyse aynı parayı verip iPad alması bana ilginç geliyor. Kalem kullanılmayacaksa ve x86 için yapılıp ARM'ye geçirilmiş programlar söz konusuysa yine laptop mantıklı bence.
Hocam ben konu tablet olduğu için tablet üzerine konuşuyorum yoksa laptop tabii ki daha iyi fakat şunuda es geçmemek gerek ben Grafik Tasarımcıyım hem laptop hem masaüstü setupum var şehir dışına çıktığımda laptopumu alıp çıkıyorum fakat şehir içinde mesela acil bir iş geldiğini düşünelim evde değilim bir sosyal medya postu gerekti veya bir tasarım gerekti bunu rahatlıkla ipad air ilede yapabilirim burda sorulması gereken soru ne kadar ihtiyaç var ve nasıl kullanılacak ne için kullanılacak olmalı kalkıp tüm işimi ipad ile yapamam tabii ki ama günü kurtarabilir bir cihaz benim için. Bu biraz ihtiyaç meselesi ne için kullanacaksın neye ihtiyacın var.

Cihazı ne için alıyorsun onu anlamadım, kalem önemli değil diyorsun ki bence tablet almak için en önemli sebep o. Klavyeli kullanım için laptop daha mantıklı.

Benim amacım evde olmadığım zamanlar uzaktan sanal sunucuma bağlanıp işlerimi halletmek. Ama bunun dışında dokunmatiğe de ihtiyacım var. Video izleme, oyun oynama, sosyal medyada dolaşma vb. için. Samsung'a yönelme sebebim fotoğraflardaki nesneleri kaldırmak için Galaxy AI kullanmak isteyişim. Windows bir laptop almak istemiyorum.

Benim amacım evde olmadığım zamanlar uzaktan sanal sunucuma bağlanıp işlerimi halletmek. Ama bunun dışında dokunmatiğe de ihtiyacım var. Video izleme, oyun oynama, sosyal medyada dolaşma vb. için. Samsung'a yönelme sebebim fotoğraflardaki nesneleri kaldırmak için Galaxy AI kullanmak isteyişim. Windows bir laptop almak istemiyorum.
Şahsen aynı fiyat bandında MacBook Neo öneririm bu kullanıma. Apple intelligence desteği de var ve o işleri çok daha rahat halledersiniz. Klavyeli kılıf takılmış bir S10FE+ ile de yaklaşık aynı boyut-ağırlığa sahip.

Geri