DDR 5 RAM bu fiyatlarda alınır mı ? - yoksa beklemek mi lazım

Reaksiyon skoru
18
arkadaşlar ddr4'den ddr5'e geçtim tek eksiğim bi ram kaldı sizce şu anki piyasda 16x2 DDR 5 ram almalımıyım yoksa beklemelimiyim 11.300 e bulunabılıyor şuanda cl 30 6000mhz 16 gb ram

arkadaşlar ddr4'den ddr5'e geçtim tek eksiğim bi ram kaldı sizce şu anki piyasda 16x2 DDR 5 ram almalımıyım yoksa beklemelimiyim 11.300 e bulunabılıyor şuanda cl 30 6000mhz 16 gb ram
11.300 yerine 10.000'e mevcut itopyada, 2x16gb = 20.000 TL olarak. Zaten 2x alacağını belirtmişsin hocam, acil ihtiyacın var ise alınabilir tabii ki. Diğer çoğu bilgisayar bileşeninde kaliteli parçalarda bile güzel indirimler gelebiliyor fakat ramlerde indirim tek tük oluyor, olduğu zaman da fiyat çok aşağı inmiyor. Tabi vatan bir güzellik yaparsa yine orası ayrı, ama ne zaman yapar kim bilir...

11.300 yerine 10.000'e mevcut itopyada, 2x16gb = 20.000 TL olarak. Zaten 2x alacağını belirtmişsin hocam, acil ihtiyacın var ise alınabilir tabii ki. Diğer çoğu bilgisayar bileşeninde kaliteli parçalarda bile güzel indirimler gelebiliyor fakat ramlerde indirim tek tük oluyor, olduğu zaman da fiyat çok aşağı inmiyor. Tabi vatan bir güzellik yaparsa yine orası ayrı, ama ne zaman yapar kim bilir...
hocam cl 30 ve 6000mhz olması benım ıcın onem tasıyor ya

hocam cl 30 ve 6000mhz olması benım ıcın onem tasıyor ya
dediğim gibi hocam ramlerde indirim tek tük oluyor, hazır sistem olsa incehesap'ın cuma gecesi indirimi ile al derdim, bu hafta olmasa diğer hafta alırdın, ama konu ram olunca iş değişiyor, indirim belki de haftalar boyunca düşmeyebilir, düşse bile cl30 olmayabilir vs. Şahsen acil ihtiyacım varsa, maddiyat sıkıntı çıkarmıyorsa ve cl30 gibi bir kriterim varsa fiyat 11k olsa da alırdım şu an. Diğer seçenekler ise şu an sadece 1 tane 16gb alıp daha sonra indirim kovalayıp 1 tane daha almak. Veya nakit varsa 2x16gb ikinci elden garantili faturalı daha ucuza almak. Sana kalmış hocam :)

hocam youtubeta donanimarsivi yeni videosunda ürünlere indirim geleceği belirtiliyor belki de biraz beklemek faydalı olur

Sabrın sonu selamet.
Sabreden derviş muradına ermiş.
1 haftadır her ram almak istediğimde anahtar kelimelerim bunlar .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,816
Üyeler
194,668
Son üye
msvdev
Geri