Gigabyte Windforce OC RTX 5070 alınır mı?

5070 değil . Söylediğin windforce modeli dedim. Nvidia isteme sebebiniz nedir
DLSS 4 - 4.5 ve yeni çıkacak olan DLSS 5 ilgimi çekiyor, beraberinde Frame Generator, Multi Frame Generator teknolojileri beni cezbediyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5070 orta seviye
Windforce neden alınmaz bunu anlayamadım.

eğer fan boysan windforce yerine başka modellere bak değilsen 9070xt öneririm
pek alternatifim yok açıkçası windforce dışında, sorun da burada başlıyor.

windforce'de ne gibi bir sorun yaşayabilirim?

DLSS 4 - 4.5 ve yeni çıkacak olan DLSS 5 ilgimi çekiyor, beraberinde Frame Generator, Multi Frame Generator teknolojileri beni cezbediyor.

Windforce neden alınmaz bunu anlayamadım.
hocam markaya bakma hiçbir zaman modele bak msi ventus modeli gigabyte windforce modeli gibi modeller giriş seviyesi kabul edilir yani giriş seviyesi msi gigabyte vs almak yerine aynı fiyat bandındaki diğer markalar genelde daha verimli kartlar çıkartıyor

pek alternatifim yok açıkçası windforce dışında, sorun da burada başlıyor.

windforce'de ne gibi bir sorun yaşayabilirim?
ben 5070 önermem o fiyata gidip 9070xt alın

hocam markaya bakma hiçbir zaman modele bak msi ventus modeli gigabyte windforce modeli gibi modeller giriş seviyesi kabul edilir yani giriş seviyesi msi gigabyte vs almak yerine aynı fiyat bandındaki diğer markalar genelde daha verimli kartlar çıkartıyor
hocam 5070 chipseti hepsinde aynı değil mi? benim bütçem belli, ha şöyle de yapabiliyorum, "asus dual 5060ti 16gb" yada " gigabyte eagle 5060ti 16gb "

ancak, hani bütçem belli 33bin TL'nin üzerine çıkmam pek mümkün değil gibi, tam olarak bana ne önerebilirsiniz?

hocam 5070 chipseti hepsinde aynı değil mi? benim bütçem belli, ha şöyle de yapabiliyorum, "asus dual 5060ti 16gb" yada " gigabyte eagle 5060ti 16gb "

ancak, hani bütçem belli 33bin TL'nin üzerine çıkmam pek mümkün değil gibi, tam olarak bana ne önerebilirsiniz?
hepsi aynı değil hocam yani asus dual var asus rog strix var biri giriş biri üst seviye

teşekkür ederim, teşekkürler. bu arada, 5070 yerine 5060ti 16gb alsam sizce ne kadar mantıklı yada mantıksız olurdu?
5070 alın hocam daha güçlü her şey vram değil ama hem gücün hemde 16gb vramin olduğu bir kart var 9070xt 16gb bence bir bakın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye
Ebru29
Geri