Teknik servis yani Servispoint işi yokuşa sürüyor anakartımın arızalı olmasına rağmen arıza işlemcinde diyor fakat işlemcimde arıza olsa başka marka anakartta da çalışmazdı mecbur bende Thh ile uğraşcam asıl korkum garantiye gönderdiğim ramler işlemci Ram ve anakartı güzelce kargolayıp gönderdim bunlara ama bunlar Ramlerimi falan bozarak geri göndermez inşallahBu forumda da ikinci el anakart alıp benzer sorunu yaşan biri vardı sana denk gelmemiş nadir de olsa olabilir böyle şeyler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
değişim süreci azami 14 gün bilgin olsun
Sorunu anlamamış olabilirler aslında servise sen gidip derdini anlatsan hatta uygulamalı göstersen öyle anlayabilirlerdi.Teknik servis yani Servispoint işi yokuşa sürüyor anakartımın arızalı olmasına rağmen arıza işlemcinde diyor fakat işlemcimde arıza olsa başka marka anakartta da çalışmazdı mecbur bende Thh ile uğraşcam asıl korkum garantiye gönderdiğim ramler işlemci Ram ve anakartı güzelce kargolayıp gönderdim bunlara ama bunlar Ramlerimi falan bozarak geri göndermez inşallah
Yok sorunu anlamışlar kendileride denemiş işlemcimi farklı anakarta takınca çalışıyor anakartıma farklı işlemci takınca çalışıyor fakat 2 parçayı birbire takınca çalışmıyor adamlarda aynı şeyi diyor fakat işlemcimi suçluyorlar bende anakartı suçluyorum çünkü işlemci bozuk olsa onlarda farklı marka anakartta işlemcimi denedi ve çalıştı bozuk olsa çalışmazdı sadece Msi b650 tomahawk wifi anakartımla sistem açılmıyorSorunu anlamamış olabilirler aslında servise sen gidip derdini anlatsan hatta uygulamalı göstersen öyle anlayabilirlerdi.
Uğraşmamış ve sallamışlar muhtemelen. Sabırla THH sonucunu bekleyim diyeceğim ancak THHde teknik bilgiye sahip olmadıkları için servis raporuna göre hareket edebilirler.Yok sorunu anlamışlar kendileride denemiş işlemcimi farklı anakarta takınca çalışıyor anakartıma farklı işlemci takınca çalışıyor fakat 2 parçayı birbire takınca çalışmıyor adamlarda aynı şeyi diyor fakat işlemcimi suçluyorlar bende anakartı suçluyorum çünkü işlemci bozuk olsa onlarda farklı marka anakartta işlemcimi denedi ve çalıştı bozuk olsa çalışmazdı sadece Msi b650 tomahawk wifi anakartımla sistem açılmıyor