🔥İndirim Asrock 9070XT Taichi 39.600 TL

Bu rakamları diğer markalarda Xfx, Sapphire de daha uyguna bulurken buna bu parayı vermek mantıklı mı görünüş için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kampanya da bitmiş sanırsam bitti olarak güncelleyebilir miyiz konuyu

Anneler günü indirimine kadar her akşam 22den sonra bu fiyatlara düşecek. Konuyu bu bağlamda güncellemeyle gerek olduğunu düşünmüyorum.

Anneler günü indirimine kadar her akşam 22den sonra bu fiyatlara düşecek. Konuyu bu bağlamda güncellemeyle gerek olduğunu düşünmüyorum.
Açayım o zaman indirimi tekrardan.

Ona göre konu başlığı ve konu içeriği olması gerekiyor ya dostum :) her giren fiyatın yüksek olduğunu görecek şu anda

Bu arada bu bilgi nerden geldi sosyal medyadan mı paylaşıldı?

Ona göre konu başlığı ve konu içeriği olması gerekiyor ya dostum :) her giren fiyatın yüksek olduğunu görecek şu anda

Sabah kapat akşam konu aç olayındansa bu daha iyi değil mi hocam? Keza forumun müdavimlerinin çoğunluğu oluşturduğunu düşünerek ve bahsettiğim 22.00'dan sonra vatanın indirim yaptığını bilerek burada takılan bir güruh olduğunun farkındalığıyla yazdım.

Hayır. Bu yıl vatan hiç bir özel gün veya indirim fırsatını kaçırmadı. O yüzden öyle yazdım.

Sabah kapat akşam konu aç olayındansa bu daha iyi değil mi hocam? Keza forumun müdavimlerinin çoğunluğu oluşturduğunu düşünerek ve bahsettiğim 22.00'dan sonra vatanın indirim yaptığını bilerek burada takılan bir güruh olduğunun farkındalığıyla yazdım.

Hayır. Bu yıl vatan hiç bir özel gün veya indirim fırsatını kaçırmadı. O yüzden öyle yazdım.

Yok haklısın söylediğimi okursan bana da mantıklı bakacaksın ''KONU BAŞLIĞI VE KONU İÇERİĞİNDE YAZARSA'' daha iyi olabileceğini belirttim. Şunu merak ettim 22:00'dan sonra aynı ürüne mi indirim yapıp kampanyaya sokacaklar? Şu an genel vatan kampanyası değil de bir ürün kampanyası belirtiliyor ya konuda.

Yok haklısın söylediğimi okursan bana da mantıklı bakacaksın ''KONU BAŞLIĞI VE KONU İÇERİĞİNDE YAZARSA'' daha iyi olabileceğini belirttim. Şunu merak ettim 22:00'dan sonra aynı ürüne mi indirim yapıp kampanyaya sokacaklar? Şu an genel vatan kampanyası değil de bir ürün kampanyası belirtiliyor ya konuda.
Sıkıntı yok hocam değiştirdi arkadaş zaten.

Asrock Taichi'sin sen ya bu tasarım ne, ucuz mesh kasaları andırıyor, bi ısınamadım şu tasarıma. Anakart modellerinde ki tasarım güzelliğini ekran kartlarında yakalayamadılar.
Bence en güzel tasarım bunla nitro da. 3. Sırada red devil var Türkiye de satışta olanlar icerisinde. Ben de red devil var şuan.

Allah aşkına ASROCK azıcık isimleri kaliteli koy Taichi veya Steel Legend nedir yav ? Film mi yapıorsun ? Bir tek bana mı uyduruk geliyor bunun isimleri ? Asrock güzel marka saygı duyuyorum da bilerek markayı kötülercesine isimlendirme yapıyor gibi geliyor yada ben mi çok uzak kaldım şu isimlere ?

Normalde şunun konusunu açmam da Sapphire Nitro veya MSI Suprim varken japonca veya garip garip animasyon filminden kopmuş isimleri koymayın abi. Bir de Colorful muydu neydi Bilibili vardı o daha beter

5070ti dan önce taichi 9070xt vardı. Her anlamda mükemmel ürün. Özellikle tasarımı muhteşem. Sessiz coil whine yoktu sadece watt yüksekti..

Vatanda 22.00 dan sonra her gün indirime girecekmiş anneler gününe kadar yorumlarda bir arkadaş belirtmiş o yüzden konuyu kapatmıyorum.
O fiyata değmez bence

beyler değer mi değmez mi bu fiyata bu model asrockun tepe modeli bu nitro ile arasında epey fark oluyor ya

Geri