İyi macun ile en iyi macun arasında 10 kat fiyat farkı ve 3 derece fark var. İyi macun lazımsa mx6 al. En iyisi lazımsa Thermal Grizzly Kryonaut Extreme al. Aradaki fiyat farkına değmeyeceğini söylememe gerek yoktur muhtemelen ama seçim sana kalmışİyibir termal macun almak istiyorum en az 3 5 gram olsun ama iyisi olsun para konusunda sıkıntı yok
Arctic mx-6 iyi diyorsun yani bunu alayımİyi macun ile en iyi macun arasında 10 kat fiyat farkı ve 3 derece fark var. İyi macun lazımsa mx6 al. En iyisi lazımsa Thermal Grizzly Kryonaut Extreme al. Aradaki fiyat farkına değmeyeceğini söylememe gerek yoktur muhtemelen ama seçim sana kalmış
![]()
Thermal Grizzly TG-KE-002-R 2 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly TG-KE-002-R 2 gr Termal Macun gr fiyatı 317,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly TG-KE-002-R 2 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun gr fiyatı 87,22 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mx-6 ile mx-7 arasında çok fark yok galibaArctic MX-7 kullanıyorum masaüstünde gayet memnunum. Laptopta MX-6 kullanıyorum ondan da çok memnunum. Benim için önemli olan kullanıma bağlı taşmaması. Özellikle MX-7 ısınmalardan kaynaklı taşma yapmama konusunda çok iyi.
Ben 7800x3d ye mx6 kullanıyorum tertemiz çalışıyor. Yapıştır geç.Arctic mx-6 iyi diyorsun yani bunu alayım
MX-7 nin testlerde 2-3 derece daha serin tuttuğu görülüyor fark bu. Yılda 1 kez yenilemekte fayda görüyorum. Macunu süreyim 3 sene 5 sene yenilemeye gerek yok diyenlerden olmayın. Her sene bir güzel temizlik yapın bakım yapın macunları değişin kafanız rahat olsun.Mx-6 aldım 7 yeni çıkmış daha uzun kullanımı belli değil