Yeni Ekran Kartı Alınca Yapılması Gerekenler

Reaksiyon skoru
5
4060 kullanıcısıyım, yarın 5070'e geçeceğim. 4060'a ddu atmaktan çekiniyorum, ne yapabilirim tam olarak?

Ddudan neden çekiniyorsun ki ?

Driveri siliyor sadece herhangi bir zararı yok. Hata alırsan format şart oluyor zaten

DDU zarar vermez. Sürücü olmadan zaten ekrana görüntü verebiliyorlar. Ama silmeden de direkt yeni sürücüyü kurup, kurulum sırasında "temiz kurulum" seçeneğini işaretlerseniz yeterli işlemi yapar. Genelde çoğu kullanıcı zaten ddu atmadan kuruyor. Zaten sürücüler arasında fark kaldı mı pek bilmiyorum. Boyutları bile aynı olabiliyor.

ASUS'tan ZOTAC'a geçeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onun önemi yok Nvidiadan AMD ye geçmek veya tam tersi gibi bir şey yapmasan yeter, zaten onu yapınca DDU ile silince bile stabil çalıştıramıyorum ben mecbur format atıyorum.

DDU zarar vermez. Sürücü olmadan zaten ekrana görüntü verebiliyorlar. Ama silmeden de direkt yeni sürücüyü kurup, kurulum sırasında "temiz kurulum" seçeneğini işaretlerseniz yeterli işlemi yapar. Genelde çoğu kullanıcı zaten ddu atmadan kuruyor. Zaten sürücüler arasında fark kaldı mı pek bilmiyorum. Boyutları bile aynı olabiliyor.

bu site orijinal değil mi? yanlış olmasın :D

Genelde mevcut sürücüye yeni kartı tanıması için ufak bir ekleme yapıyor, ben bir sistemi Nvidiadan Nvidiaya geçirdiğimde sistem açıldıktan birkaç saniye sonra sürücüyü aktif etmişti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu site orijinal değil mi? yanlış olmasın :D
Evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,812
Üyeler
194,665
Son üye
OldPennyWise