strafinizm
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
4060 kullanıcısıyım, yarın 5070'e geçeceğim. 4060'a ddu atmaktan çekiniyorum, ne yapabilirim tam olarak?
hiç yapmadımDdudan neden çekiniyorsun ki ?
bir şey olmaz eski sürücü birkaç saniyede yeni kartı tanıyor genelde, marka değişmesin yeter kiDDU atmadan 5070'i takarsam ne olur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hiç yapmadım
ASUS'tan ZOTAC'a geçeceğim.bir şey olmaz eski sürücü birkaç saniyede yeni kartı tanıyor genelde, marka değişmesin yeter ki![]()
ne gibi bir hata alabilirim?Driveri siliyor sadece herhangi bir zararı yok. Hata alırsan format şart oluyor zaten
Onun önemi yok Nvidiadan AMD ye geçmek veya tam tersi gibi bir şey yapmasan yeter, zaten onu yapınca DDU ile silince bile stabil çalıştıramıyorum ben mecbur format atıyorum.ASUS'tan ZOTAC'a geçeceğim.
ddu ıle drıver sılmek zorundasın.4060 kullanıcısıyım, yarın 5070'e geçeceğim. 4060'a ddu atmaktan çekiniyorum, ne yapabilirim tam olarak?
DDU zarar vermez. Sürücü olmadan zaten ekrana görüntü verebiliyorlar. Ama silmeden de direkt yeni sürücüyü kurup, kurulum sırasında "temiz kurulum" seçeneğini işaretlerseniz yeterli işlemi yapar. Genelde çoğu kullanıcı zaten ddu atmadan kuruyor. Zaten sürücüler arasında fark kaldı mı pek bilmiyorum. Boyutları bile aynı olabiliyor.
Genelde mevcut sürücüye yeni kartı tanıması için ufak bir ekleme yapıyor, ben bir sistemi Nvidiadan Nvidiaya geçirdiğimde sistem açıldıktan birkaç saniye sonra sürücüyü aktif etmişti.DDU zarar vermez. Sürücü olmadan zaten ekrana görüntü verebiliyorlar. Ama silmeden de direkt yeni sürücüyü kurup, kurulum sırasında "temiz kurulum" seçeneğini işaretlerseniz yeterli işlemi yapar. Genelde çoğu kullanıcı zaten ddu atmadan kuruyor. Zaten sürücüler arasında fark kaldı mı pek bilmiyorum. Boyutları bile aynı olabiliyor.
Evet.![]()
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.5.2
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...www.guru3d.com
bu site orijinal değil mi? yanlış olmasın![]()
Oyundan atma . Error falan verirse format atinca geciyorASUS'tan ZOTAC'a geçeceğim.
ne gibi bir hata alabilirim?