Sizce 16000₺ ye bu bilgisayari almama değer mi ikinci el

Reaksiyon skoru
2
Ryzen 7 5800x amd prisma kule soğutucu
Asrock B450
Xpg 16 gb ddr4 ram
GTX 1660 Super
128 gb sata ssd
1 tb hdd
CoolerMaster 750W psu
Düz siyah vento kasa
Satici Psu'nun ağır yük binince pcyi kapattigini söyledi arizali dedi tamir ettirebilrsin dedi sizce deger mi islemci icin psumtamir ettirip beyaz kasaya gecirip ekran kartini rx 6600 yapmayi düşünüyorum

Asrock B450
Xpg 16 gb ddr4 ram
GTX 1660 Super
128 gb sata ssd
1 tb hdd
CoolerMaster 750W psu
Düz siyah vento kasa
Satici Psu'nun ağır yük binince pcyi kapattigini söyledi arizali dedi tamir ettirebilrsin dedi sizce deger mi islemci icin psumtamir ettirip beyaz kasaya gecirip ekran kartini rx 6600 yapmayi düşünüyorum
deymez bence bunun sorunsuzunu o fiyata toplayabilirsin. Hatta iyi teklif bulursan daha iyisini toplarsın

Alınmaz çok fazla upgrade yapacaksınız bunları yapacağınıza tek tek istediğiniz parçalarla toplayın

Asrock B450
Xpg 16 gb ddr4 ram
GTX 1660 Super
128 gb sata ssd
1 tb hdd
CoolerMaster 750W psu
Düz siyah vento kasa
Değer bence çünkü 5800x falan bulmak zaten zor. Ekran kartını satip daha iyisini alırsın . Bide psu değiştir risk alma bence.

deymez bence bunun sorunsuzunu o fiyata toplayabilirsin. Hatta iyi teklif bulursan daha iyisini top

Alınmaz çok fazla upgrade yapacaksınız bunları yapacağınıza tek tek istediğiniz parçalarla toplayın
Upgrade yapmaktan degil 1 ay sonra ekstra olarak kendime tek tek pc duzecegim bu sistemdeki arta kalanlardan baslayarak al sat yaparak hem hobi olarak hemde arada oynarim mantığı ile bu sistemi düşünüyorum bu sistem kiz arkadasima gidecek ayarlayip herseyi ortalama 5000₺ masrafla 20 civarina mantikli bir bilgisayar olmaz mi sizce

Asrock B450
Xpg 16 gb ddr4 ram
GTX 1660 Super
128 gb sata ssd
1 tb hdd
CoolerMaster 750W psu
Düz siyah vento kasa
Yok alınmaz

Nedeninide soyler misiniz çünkü piyasada sistem bulamiyorum 1 aydir uğraşıyorum bilgisayarcilar dolandiricilar yok saticam sana diyip sonra vazgecenler ugrasmaktan biktim komsumun bilgisayari o yuzden düşünüyorum

Bence alınabilir, ama fiyat biraz düşürt;

Ssd muhtemelen satadır. 512 m2 geçeceksin sağlam psu ya gececeksin. 3-4K masrafın var

Reis alma hatta 10k olsa bile alma neden çünkü aldığında ilk iş ekran kartını değiştirmek icin uğraşacaksın evet orta düzey oyunlar icin yeterli ekran kartı ama yinede aklında yer edecek anliyor musun su ekran kartını bu değiştireyim hemen arkasından anakart vs. Vs.
Asrock B450
Xpg 16 gb ddr4 ram
GTX 1660 Super
128 gb sata ssd
1 tb hdd
CoolerMaster 750W psu
Düz siyah vento kasa

Listede yok ama çok sıcak çalışmayı seven bir işlemcidir kendisi.

Soğutucu masrafıda olacak hesaba katarak hareket edin.Hobi işi külfete dönmesin.

Reis alma hatta 10k olsa bile alma neden çünkü aldığında ilk iş ekran kartını değiştirmek icin uğraşacaksın evet orta düzey oyunlar icin yeterli ekran kartı ama yinede aklında yer edecek anliyor musun su ekran kartını bu değiştireyim hemen arkasından anakart vs. Vs.
Kiz arkadasim icin alinacak sistem su anlik sadece roblox tarzi oyunlar oynadiginda yeterli bir kart olur kendisine 2 aylık idare etsin yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Listede yok ama çok sıcak çalışmayı seven bir işlemcidir kendisi.

Soğutucu masrafıda olacak hesaba katarak hareket edin.Hobi işi külfete dönmesin.
Kule sogutucum var onu takacagim bakır borulu

15 civarına indirmeyi planliyorum fiyatını

Kiz arkadasim icin alinacak sistem su anlik sadece roblox tarzi oyunlar oynadiginda yeterli bir kart olur kendisine 2 aylık idare etsin yeter

Kule sogutucum var onu takacagim bakır borulu

15 civarına indirmeyi planliyorum fiyatını
O halde 13 civarlarında 1050ti kasa daha mük olmaz mi kiz arkadaşım ocin aldım açamadığım oyun yok ve r5-3600

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,234
Üyeler
194,249
Son üye
Nios
Geri