❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Mini Gofrik 9 adet alımda 661 TL

Siene

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
834

Bayram şekeri olarak gelenlere ufak bir lezzet şöleni yaşatabilir. Kapıya gelen çocuklara verildiğinde para vermiş gibi sevindirebilir yada direk yenilebilir.
Sepete 9 adet ekleyin 150 tl kuponu alıp uygulayın ardından MARKET200 kodunu uygulayın.

MARKET200 kodu süpermarket ürünlerinde 800 e 200 tl indirim yapıyor.

Ayrıca kodla Tadıbu da alınabilir fiyatı uyguna geliyor.

kilosu 587 liraya geliyor 1 paketten kaç tane çıkıyor?

Bayram şekeri olarak gelenlere ufak bir lezzet şöleni yaşatabilir. Kapıya gelen çocuklara verildiğinde para vermiş gibi sevindirebilir yada direk yenilebilir.
Sepete 9 adet ekleyin 150 tl kuponu alıp uygulayın ardından MARKET200 kodunu uygulayın.

Şu gofrikleri bi ben mi begenmiyorum diye hanıma aldım begenmedi, ulan 3 ve 6 yaslarinda iki cocugum var, onlar bile tercih etmiyor. Anlamadim gitti abi 😃

Şu gofrikleri bi ben mi begenmiyorum diye hanıma aldım begenmedi, ulan 3 ve 6 yaslarinda iki cocugum var, onlar bile tercih etmiyor. Anlamadim gitti abi 😃
Ben çok beğeniyorum herkese hitap etmiyor demekki belki gofret sevmiyorsunuzdur

şu tadıbu yu neden attın diyetteydim ne güzel şimdi kendimi zor tutuyom alasım var fena

kilosu 587 liraya geliyor 1 paketten kaç tane çıkıyor?
1 paketten 10 tane çıkıyor tanesi 12.5 gr lık paketli olarak.

Tek başına yenince bana da tadı bayık geliyor Türk kahvesi ya da sodayla iyi oluyor.

şu tadıbu yu neden attın diyetteydim ne güzel şimdi kendimi zor tutuyom alasım var fena
Evde 4 paket duruyor diye almadım. Marketlerde fiyatları 300 TL nin üzerine çıkmışken yedeklemek iyi oluyor.
Kahvaltıda kızarmış ekmekle muhteşem oluyor. Diğer markaların tatları çok şekerli gelirken bunun tadı bana çok iyi geliyor.

Bir ara süperdi onun tadı, çok popüler vs de değildi ne zaman popüler oldu bozdular eski tadı asla yok.

Bir ara süperdi onun tadı, çok popüler vs de değildi ne zaman popüler oldu bozdular eski tadı asla yok.
Abi ben cikolata zevki olan birisiyim, ilginç de bi huyum var, yillarca hic sekmeden gece 3 gibi kendi kendime uyanir, cikolwta yemeden uyuyamazdim. Hala daha sever, cogu markayi da denerim, ben begenemedim ya, hani biri ikram etse yenir muhakkak ama asla gidipde bi "ya bitane bi gofrik gotureyim" demem asla. Belki de bozduktan sonrasina denk gelmis olabilirim

Geri