lieutenant-
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
GEÇEN AY TUF LCD ALDIĞIMDA BU ÜRÜN DE 8 BİN TL İDİ. ŞU AN İNDİRİMDE OLDUGUNU GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM ŞAHSEN KENDİ ADIMA. İHTİYACI OLANLAR DEĞERLENDİREBİLİR
Hocam qrtic liquid 3 pro mu daha iyi yoksa bu sıvı soğutucu mu?GEÇEN AY TUF LCD ALDIĞIMDA BU ÜRÜN DE 8 BİN TL İDİ. ŞU AN İNDİRİMDE OLDUGUNU GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM ŞAHSEN KENDİ ADIMA. İHTİYACI OLANLAR DEĞERLENDİREBİLİR
Alıntıyı görüntüle
kanka article kıyaslanamaz bunlar. artic i sırf lcd li istiyorum diye almadımHocam qrtic liquid 3 pro mu daha iyi yoksa bu sıvı soğutucu mu?
Hocam kısaca bu soğutucu sırf lcd var diye alınır öyle mi?kanka article kıyaslanamaz bunlar. artic i sırf lcd li istiyorum diye almadım
Ben de paylaşmayı düşünüyordum bu soğutucuyu ama hiçbir inceleme bulamadım. Sanırım Türkiye ve birkaç ülke pazarına özel sürülmüş bir ürün. Yapay zeka, ASUS Prime LC360'tan iyidir diyor ama ne kadar doğru bilemeyeceğim çünkü elimizde doğru dürüst veri yok soğutucuyla ilgili.Hocam kısaca bu soğutucu sırf lcd var diye alınır öyle mi?
yok kanka ben öyle bişey demedim. article bunun arasında kaldıysan artic alınır tabi dedim. bunu benim paylaşma sebebim asus+ beyaz+ lcd+ indirim olarak yaniHocam kısaca bu soğutucu sırf lcd var diye alınır öyle mi?
kanka aynısının siyahını mithrain yeni sistem toplama videosunda görmüştüm. detay yok ama kullandığı üst düzey parçaların yanına bunu eklemelerinin bi sebebi vardır diye düşünüyorum.Ben de paylaşmayı düşünüyordum bu soğutucuyu ama hiçbir inceleme bulamadım. Sanırım Türkiye ve birkaç ülke pazarına özel sürülmüş bir ürün. Yapay zeka, ASUS Prime LC360'tan iyidir diyor ama ne kadar doğru bilemeyeceğim çünkü elimizde doğru dürüst veri yok soğutucuyla ilgili.
Yok hocam lcd var diye alınabilir niye olmasın. Bence kötü bir soğutucuya benzemiyor ama ilk başta performans gelir benim için.yok kanka ben öyle bişey demedim. article bunun arasında kaldıysan artic alınır tabi dedim. bunu benim paylaşma sebebim asus+ beyaz+ lcd+ indirim olarak yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kanka aynısının siyahını mithrain yeni sistem toplama videosunda görmüştüm. detay yok ama kullandığı üst düzey parçaların yanına bunu eklemelerinin bi sebebi vardır diye düşünüyorum.
ayrıca ben asus tuf lcd almıştım 8k ya onu aldıgım dönemde bu da 8k seviyelerindeydi. 5400 e hem asus hem lcd başka bişey denmez bence