K1dot
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,837
abilerim merhaba bir mouse ve bir klavye alıcaktım ikisi içinde bütçe 4 er bin lira olabilir üstü valla çıkmaz taksit olursa bal gibi yalarım
wraithesports.com
çoğu kişi marka hakkında sorun yaşadığı için soğuk bakmaya başladım siz ne düşünüyorsunuz
www.akakce.com
@jombo bunu al diyor açıkçası bu konuda bilgisizim istediğim şeyler şu
sensörü iyi olsun
x1 v2 gibi büyük olsun
bataryası iyi olsun
scroll bozulmasın (lütfen
)
şuanda elimde razer deathadder essential mi ne var cuk oturuyor ama değiştirmem lazım yani bilmiyorum
klavye olarak ise yazılım yapıyom (çok büyük bir detay
)
%100
%75
%60
3 farklı öneri yaparsanız güzel olur beyaz istiyorum klavyenin yazıları aşağıda üstte fark etmez tek istediğim ışıklandırması güzel beyaz bir klavye ha bir switch lerde kararsızım aklımda custom var mesela klavye de blue var bir anda söküp red yapıp ayarlarıyla oynamak falan fakat onun için de hot swap mı ne varmış bilmiyom kafa ütülemesin işte :d
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
çoğu kişi marka hakkında sorun yaşadığı için soğuk bakmaya başladım siz ne düşünüyorsunuz
Logitech G PRO X Superlight 2 Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 2 Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 2 Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.421,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!
sensörü iyi olsun
x1 v2 gibi büyük olsun
bataryası iyi olsun
scroll bozulmasın (lütfen
şuanda elimde razer deathadder essential mi ne var cuk oturuyor ama değiştirmem lazım yani bilmiyorum
klavye olarak ise yazılım yapıyom (çok büyük bir detay
%100
%75
%60
3 farklı öneri yaparsanız güzel olur beyaz istiyorum klavyenin yazıları aşağıda üstte fark etmez tek istediğim ışıklandırması güzel beyaz bir klavye ha bir switch lerde kararsızım aklımda custom var mesela klavye de blue var bir anda söküp red yapıp ayarlarıyla oynamak falan fakat onun için de hot swap mı ne varmış bilmiyom kafa ütülemesin işte :d