İnce Hesap'tan AOC Monitör Aldım James Donkey Geldi

Zennith

80+
Reaksiyon skoru
8
Satın aldığım ürün ;
IMG_1037.webp

eve gelen ; eşek james
91CBD24E-8CA7-4546-8D08-F2D3AA5185B2.webp

Böyle şeylere ayar oluyorum, insanları eşek yerine koyuyorlar. Ben bu ürünü iptal edicemde incelenecek sonra iade bekleyeceğim . bu süreç içerisinde zaten zarara girmiş oluyorum hem maddi hem manevi

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Bir de FHD 🤪

Hataya bak

Satın aldığım ürün ; Alıntıyı görüntüle
eve gelen ; eşek james
Alıntıyı görüntüle

Böyle şeylere ayar oluyorum, insanları eşek yerine koyuyorlar. Ben bu ürünü iptal edicemde incelenecek sonra iade bekleyeceğim . bu süreç içerisinde zaten zarara girmiş oluyorum hem maddi hem manevi
yanlış göndermişlerdir ya kasıt yoktur da eşek gelmesi kötü olmuş şahsen hakaret algılardım

Satın aldığım ürün ; Alıntıyı görüntüle
eve gelen ; eşek james
Alıntıyı görüntüle

Belkide adamlar doğru gönderdi sen ikisinide aldın onu yanlış geldi diye iadeye gönderiyorsun

o yüzden mi gelip burda insanları bilinçlendirdim ,uzak duracaklarını anlasınlar diye paylaşım yaptım. öyle bir amacım olsa sitede neden paylaşayım?
Belkide adamlar doğru gönderdi sen ikisinide aldın onu yanlış geldi diye iadeye gönderiyorsun

İroni yaptığınızı biliyorum dostlar,belki inanan arkadaşlar olur diye şu görseli paylaşayım
IMG_1041.webp

Adamlarla iletişime geçsen iptal olmadan halledilebilir belki de.

hele bi oled asus rog gelseydi yanlışlıkla ama işte yanlışlık olunca eşşek james geliyo
keske yanlisilkla OLED gelseydi :)
Amazon birine yanlışlıkla asos rog oled gönderdiydi. Amazon olsa oled gelirdi de başkası olunca James geliyor 🙂

geri bildirim yap belki o monitör sizde kalsın istediğinizde gönderiyoruz derler hasdashdashd

Geri