Pc İçin Gamepad Önerisi?

Hocam teklif için teşekkür ederim fakat taksit ile alıcağım için ikinci el şuanlık düşünmüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pxn p5 nasıl sizce
hocam cyclone 2 de şuan o indirim halen var mı kodla çalışan? o varsa onu alsana? neden başka seçeneklere yöneliyorsun bilmediğimden soruyrm

hocam cyclone 2 de şuan o indirim halen var mı kodla çalışan? o varsa onu alsana? neden başka seçeneklere yöneliyorsun bilmediğimden soruyrm
Kod bulamadım fakat o cihazı aldım zaten sadece bi emin olamadığım o kadar vermelimiyim diye

Kod bulamadım fakat o cihazı aldım zaten sadece bi emin olamadığım o kadar vermelimiyim diye
cyclone 2 mi aldın hocam? kaça aldın? biraz kurduğun cümleyi anlayamadım.

Biraz devrik kurmuşum kusura bakma 😅 Cyclone 2 oldum bahsettiğin kodu kullanamadım lakin yapacak bir şey yok amazondan 3800 e mi ne aldım
olsun hocam iyi yapmışsın. fiyatını hakediyor mu demişsin de kesinlikle hakediyor. yani bu fiyatlara daha iyisini hatta rakibini bile bulman zor. hayırlı olsun. siyah mı aldın beyaz mı?

olsun hocam iyi yapmışsın. fiyatını hakediyor mu demişsin de kesinlikle hakediyor. yani bu fiyatlara daha iyisini hatta rakibini bile bulman zor. hayırlı olsun. siyah mı aldın beyaz mı?
siyah aldım hocam beyaz da sararma vs sorunları varmış sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,817
Üyeler
194,669
Son üye
eneskahrmanm
Geri